Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Victor Piţurcă a refuzat campioana Egiptului şi peste 1 milion de dolari pe an

Victor Piţurcă a refuzat campioana Egiptului şi peste 1 milion de dolari pe an

Victor Piţurcă a refuzat campioana Egiptului şi peste 1 milion de dolari pe an
18 Iun 2009   •   13:42

Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, a refuzat propunerea de a prelua gruparea egipteană Al Ahly, campioana ultimelor cinci sezoane în ţara africană. Piţurcă a dat cu piciorul unei oferte extrem de atractive din punct de vedere financiar, fiindu-i oferit un salariu de un milion de dolari pe an, plus bonusuri substanţiale în funcţie de performanţe.

Conform Adevărul, Piţurcă a declinat propunerea ?faraonilor? din cauza unei probleme medicale pe care o are de mai mult timp, el nefiind încântat de o experienţă în ţările calde, unde folosirea aerului condiţionat este necesară. Pentru a-şi trata rinita alergică de care suferă, fostul antrenor al reprezentativei a făcut mai multe vaccinuri, însă continuă să nu nu suporte aerul condiţionat.

Un alt motiv pentru care nu a dorit să plece în Egipt este că Piţurcă aşteaptă un proiect care să-i ofere motivaţia de a se înhăma din nou la treabă. Din acest motiv a refuzat şi Dinamo, în urmă cu două săptămâni, informează Adevărul.

De partea cealaltă, oficialii de la Al Ahly s-au reorientat rapid după ce l-au ratat pe antrenorul român şi l-au numit pe portughezul Nelo Viganda, fost la Persepolis, în Iran.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close