Antena 3 CNN Sport Fotbal intern A doua înfrângere consecutivă pentru CFR Cluj, 0-2 cu Pandurii

A doua înfrângere consecutivă pentru CFR Cluj, 0-2 cu Pandurii

A doua înfrângere consecutivă pentru CFR Cluj, 0-2 cu Pandurii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    22 Aug 2011   •   22:36

Pandurii Tg. Jiu a învins pe teren propriu cu scorul de 2-0 pe CFR Cluj în ultimul meci din din etapa a 4-a din Liga I, golurile gorjenilor fiind marcate de Lemnaru şi Cardoso. 

 
Clujenii suferă astfel cea de-a doua înfrângere la rând, după cea de acasă din etapa trecută în faţa lui Gaz Metan Mediaş, în timp ce echipa lui Petre Grigoraş acumulează 7 puncte, egalându-le în clasament pe Oţelul şi pe Steaua.
 
Primele momente importante ale meciului l-au avut în prim-plan pe Vranjes, care a avut două oportunităţi importante la poarta lui Fernandes. Replica clujenilor a venit de la Renan, care a trimis periculos dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, în timp ce Vranjes a continuat să fie principalul pericol pentru oaspeţi, slovenul şutând în blocaj din mijlocul careului, în minutul 15.
 
După o perioadă de acalmie, în care jucătorii ambelor echipe au încercat cele două porţi cu şuturi de la distanţă, finalul de repriză a adus şi deschiderea scorului, Lemnaru profitând de o greşeală uriaşă a lui Fernandes, noul portar al clujenilor, şi înscriind din apropiere.
 
Elevii lui Jorge Costa au căutat golul egalizator în startul părţii secunde, dar Bastos a preferat un şut dintr-un unghi dificil în locul unei pase pentru Sougou la cea mai importantă ocazie de care au beneficiat. Odată cu trecerea timpului, clujenii au lăsat tot mai multe spaţii în defensivă, iar Lemnaru, într-o evidentă poziţie de offside, ar fi putut face 2-0 cu o lovitură de cap de la 10 metri.
 
Echipa lui Petre Grigoraş şi-a dublat în cele din urmă avantajul, Cardoso reuşind să marcheze în urma unei lovituri de colţ executate de Băcilă, în minutul 74. A fost momentul în care oaspeţii au căzut definitiv, Băcilă putând duce scorul la un neverosimil 3-0, dar finalizarea sa din interiorul careului a lăsat de dorit.
 
CFR ar fi putut marca golul de onoare în minutul 90, atunci când Rafael Bastos a tras în bară, la capătul unei acţiuni personale. Prea puţin însă pentru o echipă care a dat senzaţia în startul campionatului că se numără printre favoritele la titlu, dar care începe să piardă teren în lupta cu principalele rivale. 
 
Pandurii: Mingote - A. Vlad, Viera, Chiricheş, Cardoso - Voiculeţ (C. Cristea 89), Pintilii, Băcilă (Brata 87) - Lemnaru (A. Grigoraş 90+5), Stromajer, Vranjes
 
CFR: D. Fernandes - Lionn, Cadu, Diogo, Camora - Bastos, G. Mureşan, Renan - Sougou (De Zerbi 64), Kapetanos (Bud 71), Ronny (E. Kone 71).

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close