Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Arbitrul Lajos, suspendat de la delegări tot sezonul după gafele din Gaz Metan Mediaş - Dinamo 1-1 (VIDEO)

Arbitrul Lajos, suspendat de la delegări tot sezonul după gafele din Gaz Metan Mediaş - Dinamo 1-1 (VIDEO)

Arbitrul Lajos, suspendat de la delegări tot sezonul după gafele din Gaz Metan Mediaş - Dinamo 1-1 (VIDEO)
Sursa foto: cosmin moti
08 Mar 2009   •   14:01

Comisia Centrală a Arbitrilor s-a adăugat listei interminabile de contestatari a arbitrilui Tiberiu Lajos, după meciul cu cântec dintre candidata la retrogradare Gaz Metan şi liderul Dinamo. Acuzat pentru trei greşeli importante care ar fi favorizat trupa din Ştefan cel Mare, arbitrul a fost oprit de la delegări până la sfârşitul sezonului de către şeful CCA, Gheorghe Constantin.
"Tiberiu Lajos, arbitrul întâlnirii de la Mediaş, a fost oprit de la delegări până la finalul campionatului. În plus, raporul de joc va fi trimis la Comisia de Disciplină", a declarat preşedintele Comisiei pentru sportro.
Arbitrul Lajos a fost acuzat de practic toţi oamenii de fotbal după prestaţia din meciul terminat la egalitate, sâmbătă, doar dinamoviştii fiind cei care i-au găsit scuze acestuia. Chiar dacă au existat trei faze controversate, cea mai importantă gafă reclamată de gazde a fost cea din minutul 20, care l-a avut în prim-plan pe fundaşul Cosmin Moţi. Atunci, fundaşul recent revenit la Dinamo de la Siena, din Serie A, a intervenit prin alunecare pentru a bloca şutul din 6 metri al lui Todea şi a respins cu mâna balonul care se îndreptat spre poarta goală. Gazdele au cerut penalty şi eliminare, Lajos a dat corner. Iată faza controversată:

Tribunele au mai sărit în aer de două ori, primul moment venind în minutul 35. Izvoranu a scăpat singur spre poartă pentru Dinamo, dar tuşierul a ridicat fanionul pentru ofsaid. Jucătorul, care mai avea un "galben", a ignorat fluierul arbitrului şi a înscris. Lajos nu l-a sancţionat, însă, pe jucător cu un nou cartonaş, însă, "iertându-l", practic, de un cartonaş roşu.
Ultima fază pe care au reclamat-o outsiderii s-a petrecut în minutul 85, când Papa Malik, şi el nou-venit la Dinamo, a intrat dur, cu crampoanele, pe coapsa lui Todea. Jucătorul dinamovist mai avea un cartonaş galben dar nu l-a primit şi pe al doilea, rămânând pe teren până la finalul meciului, informează Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Dinamo Gaz Metan Medias Cosmin Moti
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close