Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CS Otopeni - Oţelul 0-1. Trupa lui Grigoraş îşi ia zborul şi visează la Cupa Uefa

CS Otopeni - Oţelul 0-1. Trupa lui Grigoraş îşi ia zborul şi visează la Cupa Uefa

CS Otopeni - Oţelul 0-1. Trupa lui Grigoraş îşi ia zborul şi visează la Cupa Uefa
Sursa foto: Petre Grigoras
07 Mar 2009   •   19:21

Petre Grigoraş a reuşit o a doua victorie consecutivă cu Oţelul Galaţi în acest retur şi echipa arată, din nou, fotbalul frumos pentru care era cunoscută nu demult. CS Otopeni, adversarul de sâmbătă al "oţelarilor", nu a fost o echipă slabă nici ea, dar oaspeţii au dat dovadă de maturitate şi s-au impus prin golul lui Pena din minutul 42.
Se poate spune că fotbaliştii de la CS Otopeni şi-au făcut-o cu mâna lor în partida din etapa a 19-a a Ligii 1. Pena nu a început partida pe teren, dar tehnicianul Petre Grigoraş a fost obligat să îl introducă pe teren în minutul 35. Jucătorii de la Otopeni au vrut, parcă, să se răzbune pentru emoţiile pe care Sălăgean li le-a dat în minutul 12 când era să deschidă scorul şi Ivan a avut o intervenţie criminală la fotbalisul gălăţean, scoţându-l, practic, din joc. În locul său a intrat Pena, care urma să marcheze singurul gol al partidei. Până la deschiderea scorului, însă, căpitanul Sorin Paraschiv a ieşit în evidenţă prin două ocazii foarte clare. Jucătorul convocat şi la echipa naţională în 2008 a luftat, întâi, din 6 metri, în minutul 38, pentru ca doar un minut mai târziu să şuteze exact în portarul Cristi Munteanu, potrivit Gsp.
Acelaşi Paraschiv s-a revanşat, însă, în minutul 42, când a centrat după o acţiune pe partea stângă şi Pena a ajuns primul la minge, deschizând scorul în partida jucată pe Stadionul Astra din Ploieşti. Repriza a doua s-a jucat la fel ca prima parte, deschis, dar acest lucru nu a dus la foarte multe ocazii clare. Paraschiv, cel mai prezent în joc fotbalist de pe teren, a şutat periculos în minutul 67, iar Munteanu nu a putut decât să respingă mingea la întâmplare, în faţă. Nimeni nu se afla, însă, la recuperare. Finalul jocului nu a dus nici el la un forcing al gazdelor, iar Otopeniul lui Liviu Ciobotariu rămâne pe locul 17 în campionat, cu doar 9 puncte, în timp ce Oţelul a urcat pe locul 7, la doar un punct de Steaua şi trei de FC Timişoara.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close