Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo ? Internaţional Curtea de Argeş 0-1. ?Câinii? au jucat o repriză în nouă oameni

Dinamo ? Internaţional Curtea de Argeş 0-1. ?Câinii? au jucat o repriză în nouă oameni

Dinamo ? Internaţional Curtea de Argeş 0-1. ?Câinii? au jucat o repriză în nouă oameni
07 Aug 2009   •   22:54

Dinamo Bucureşti a suferit prima înfrângere în acest sezon, chiar pe teren propriu, în faţa unei nou-promovate şi a unui stadion gol din cauza suspendării. După două etape, Dinamo are doar un punct în clasamentul Ligii I, obţinut la ?U? Craiova, însă are scuza că în etapa a doua a fost nevoită să joace mai bine de o repriză în opt oameni de câmp.

Inter s-a impus cu 1-0, înscriind astfel primul gol în Liga I şi acumulând totodată primele puncte în clasament. Singurul gol al partidei a venit în minutul 58, când Florin Popa a reluat cu capul, pe colţul scurt, un corner executat de Cosmin Băcilă. Repriza secundă a fost la discreţia oaspeţilor, care după marcarea golului au jucat ?măgăruşul? cu fotbaliştii dinamovişti, lăsând şi impresia că se tem să obţină o victorie mai convingătoare.

Dinamo a rămas în inferioritate numerică încă din minutul 12, când Dragoş Grigore a fost eliminat pentru o intrare violentă, cu picioarele înainte. Grigore nu şi-a atins adversarul, însă centralul Teo Crăciunescu a penalizat gestul jucătorului dinamovist, care putea să aibă urmări grave pentru adversarul său.

În minutul 44, Teo Crăciunescu îl elimină şi pe Gabriel Tamaş, care l-a călcat pe tibie pe Stoianof. Deşi faultul acesta a fost mai dureros pentru jucătorul accidentat, intenţia lui Tamaş nu a existat, cartonaşul roşu primit fiind unul la limită.

Cristi Borcea a contestat arbitrajul lui Crăciunescu, cerând scoaterea acestuia din arbitraj într-o intervenţie telefonică la GSpTV. ?Domnul Aron Huzu nu poate să conducă CCA. Îi este frică, îi tremură chiloţii sau taie în carne vie? Eu dacă eram în ţară, la al doilea cartonaş scoteam echipa de pe teren! Dacă erau suporterii în tribună, gândiţi-vă ce se întâmpla la acest meci?, a spus Borcea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close