Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo pierde două puncte mari la Gaz Metan după 1-1. Gazdele acuză foarte dur arbitrajul (VIDEO)

Dinamo pierde două puncte mari la Gaz Metan după 1-1. Gazdele acuză foarte dur arbitrajul (VIDEO)

Dinamo pierde două puncte mari la Gaz Metan după 1-1. Gazdele acuză foarte dur arbitrajul (VIDEO)
Sursa foto: mircea rednic
07 Mar 2009   •   18:02

Formaţia pregătită de Mircea Rednic a făcut un prim pas greşit în acest retur reuşind doar un rezultat de egalitate la Mediaş, cu Gaz Metan. "Câinii" au fost, chiar, conduşi dar senegalezul Ousmane N'Doye a reuşit să egaleze în minutul 18 în faţa echipei de pe locul 16 în Liga 1 şi Dinamo a încercat apoi, în zadar, egalarea. Partida a avut multe faze controversate, gazdele reclamând neacordarea unui penalty şi a unui cartonaş roşu la Moţi.
Câştigarea campionatului nu va fi aşa de uşoară cum se aşteptatu dinamoviştii, prima echipă care le-a pus piedică fiind o candidată certă la retrogradare, Gaz Metan Mediaş. Outsiderii au făcut un super-meci şi au reuşit să deschidă scorul chiar din minutul 4, când dinamoviştii nici nu se aşezaseră bine în ghete. Mingea a fost centrată în careu pentru Kubala, dar acesta nu a reuşit să îl testeze pe goalkeeperul dinamovist. Pârvulescu a urmărit, însă, faza şi a şutat puternic, pe jos, şi l-a trimis pe Lobonţ la plimbare. Era deja 1-0, dar nu pentru mult timp. Înainte ca Dinamo să înscrie, Gaz Metan a arătat că este, în continuare, periculoasă şi a şutat prin Todea şi acelaşi Pârvulescu.
Golul lui Pârvulescu:

Dinamo nu este, însă, orice echipă şi a arătat acest lucru în minutul 18, când a marcat golul egalizator. Izvoranu a bătut un corner de pe dreapta, Dinamo avea şase oameni în careul advers şi unul dintre ei s-a dovedit decisiv. Noua achiziţie N'Doye s-a ridicat pentre apărare şi l-a bătut cu o lovitură de cap bine plasată pe Vâtcă. Lucrurile începeau să intre în normal pentru liderul din Liga 1, sau cel puţin aşa părea.
Priviţi golul marcat de Dinamo:

Imediat, însă, în minutul 20, a venit cea mai controversată fază a partidei. Mingea a trecut prin faţa porţii lui Lobonţ, ajungând la Todea în unghi, la 6 metri de poartă. Medieşeanul a şutat spre poarta goală, dar mingea s-a oprit în mâna lui Moţi, care se afla în plonjon cu braţele pe sus. Jucătorii echipei gazdă şi tribunele au sărit în aer, dar arbitru Tiberiu Lajos nu a văzut penaly şi eliminare pentru fundaşul dinamovist, iar jocul a continuat. Rămâne la latitudinea dumneavoastră să vă pronunţaţi dacă a fost sau nu penalty şi cartonaş roşu:

A urmat până la pauză un şir, parcă nesfârşit, de cartonaşe galbene de ambele părţi, iar scorul la pauză a fost 1-1. Conştient de importanţa unei victorii, Mircea Rednic i-a introdus în teren la pauză pe Gabriel Boştină şi Papa Malick. Meciul a fost, însă, foarte anost în primele minute ale reprizei secunde, potrivit gsp.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close