Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu promite Oţelului calificarea în Europa şi este aproape de un acord cu gălăţenii

Dorinel Munteanu promite Oţelului calificarea în Europa şi este aproape de un acord cu gălăţenii

Dorinel Munteanu promite Oţelului calificarea în Europa şi este aproape de un acord cu gălăţenii
Sursa foto: dorinel munteanu
30 Iun 2009   •   15:51

Întors în România după o carieră petrecută în Germania, Dorinel Munteanu s-a readaptat perfect la practicile autohtone. "Neamţul" este aproape de a semna cu Oţelul Galaţi şi de a ajunge antrenor la a şasea echipă de club din România de când a început cariera de tehnician, după ce a pregătit în trecut CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui, Universitatea Cluj (2 mandate) şi Steaua.
Oţelul Galaţi s-a despărţit în urmă cu câteva zile de antrenorul din ultimii trei ani, Petre Grigoraş, după ce acesta a refuzat să îşi asume obiectivul considerat aberant, de a duce echipa pe locurile 1-6 în sezonul viitor. Dorinel Munteanu nu s-a temut, însă, de ambiţiile conducătorilor de la echipa moldavă, şi a ajuns aproape de un acord cu preşedintele clubului, Marius Stan.
"Am stat de vorbă cu domnul Stan în vederea preluării echipei Oţelul. Din punctul meu de vedere acum totul este ok. Aştept un răspuns de la domnul Stan şi e posibil ca mâine să cădem de acord", a declarat Dorinel Munteanu pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close