Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fanii şi jucătorii au plâns după Grigoraş, dar conducerea Oţelului îi urează "drum bun!"

Fanii şi jucătorii au plâns după Grigoraş, dar conducerea Oţelului îi urează "drum bun!"

Fanii şi jucătorii au plâns după Grigoraş, dar conducerea Oţelului îi urează "drum bun!"
Sursa foto: marius stan
27 Iun 2009   •   22:13

Plecarea lui Petre Grigoraş de la Oţelul este o certitudine, după ce preşedintele clubului, Marius Stan, a dat de înţeles că va respecta decizia antrenorului. A cere performanţe nu este un lucru negativ, crede Stan, iar Grigoraş este de acord. Ce a imputat, însă, tehnicianul conducerii este că au fost stabilite obiective pe care el le crede imposibile, calificarea în Europa League. Jucătorii şi suporterii Oţelului, în schimb, au încercat să-l întoarcă din drum, fără succes însă.
"La Oţelul nu se face muncă silnică. Dacă cineava vrea să plece, atunci e liber să plece. Acesta este şi cazul lui Grigoraş. Eu nu am mai vorbit cu el de joi, atunci când am discutat despre obiectiv. Ieri am auzit tot felul de declaraţii, una mai belicoasă decât alta. Eu sunt doar conducătorul clubului, îmi respect angajaţii şi pretind acelaşi lucru din partea lor.", a declarat liniştit preşedintele clubului, Marius Stan, potrivit gsp.
Oficialul gălăţean nu a ezitat să îl "urzice" pe Petre Grigoraş, după ce antrenorul s-a declarat nemulţumit de campania de tranferuri, şi i-a adus aminte că la Oţelul conducerea clubului face transferurile.
"La Galaţi, suferim foarte mult pentru că nu avem manager sportiv. Întotdeauna a decis clubul în privinţa transferurilor. Antrenorii vin şi pleacă iar noi am rămâne cu jucători pe care nu i-am dori. Toată lumea trebuie să înţeleagă că obiectivele le stabilesc acţionarii, cei care dau bani. E normal să-ţi propui lucruri măreţe", a conchis Stan.
Petre Grigoraş a i-a anunţat pe jucătorii săi că va părăsi echipa de dimineaţă, la antrenament, iar vestea i-a luat prin surprindere pe fotbalişti. Căpitanul echipei, Gabi Paraschiv, a recunoscut că a încercat să îl întoarcă din drum pe Grigoraş, dar singura discuţie care îl interesa pe acesta era cea cu Miarius Stan, care de altfel nici nu a venit, deoarece preşedintele nu a răspuns la telefon.
"Noi am primit vestea la antrenamentul de dimineaţă, dar atunci nu era foarte sigur. Am înţeles că ar fi trebuit să discute cu preşedintele, dar se pare că acest lucru nu s-a mai întâmplat. Am încercat să îl convingem să rămînă, să aflăm de unde vine această decizie. Părea foarte hotărât şi se pare că nu mai e cale de întoarcere. Eu sunt aici de când a venit şi el şi au fost trei ani şi jumătate foarte frumoşi. Îmi pare foarte rău că pleacă. E un mare regret. E un caracter deosebit şi un antrenor foarte bun.", a declarat Paraschiv despre fostul său antrenor, informează gsp.
Suporterii echipei au avut şi ei păreri de exprimat atunci când au auzit de plecarea antrenorului. Un grup de suporteri ai "Sidexploziei" a venit la stadion şi l-a întâmpinat pe Grigoraş, unii dintre ei izbucnind pur şi simplu în plâns. Nici ei n-au putut, însă, să îi schimbe părerea, iar Oţelul îşi caută antrenor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close