Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui - Internaţional Curtea de Argeş 1-0. Lăcătuş îi duce pe moldoveni în topul Ligii 1 (VIDEO)

FC Vaslui - Internaţional Curtea de Argeş 1-0. Lăcătuş îi duce pe moldoveni în topul Ligii 1 (VIDEO)

FC Vaslui - Internaţional Curtea de Argeş 1-0. Lăcătuş îi duce pe moldoveni în topul Ligii 1 (VIDEO)
Sursa foto: marius lacatus
01 Noi 2009   •   18:36

Formaţia moldoveană FC Vaslui a obţinut, duminică, o nouă victorie în mandatul lui Marius Lăcătuş, care a ajuns la un număr impresionant de cinci victorii consecutive. Cele tre puncte câştigate acasă, cu Internaţional Curtea de Argeş, duc echipa galben-verde la egalitate de puncte cu CFR Cluj, pe locul al doilea. FC Timişoara mai poate să depăşească echipa lui Adrian Porumboiu în clasament în această etapă.
Meci dificil pentru Wesley şi compania, împotriva celei mai bune echipe a campionatului în meciurile din deplasare. Până în acest moment, Internaţionalul lui Ştefan Stoica învinsese patru echipe în cele cinci deplasări. Akakpo a înscris, însă, încă din minutul 4 pentru FC Vaslui, după o centrare venită de la Temwanjera la o fază începută cu o lovitură liberă. Fotbalistul vasluian a ajuns la centrarea lui Temwanjera a şi a trimis o lovitură de cap imparabilă.
Până la final, golurile s-au încăpăţânat să mai apară, dar evenimente de alte natură au fost suficiente. În minutul 44, potrivit Mediafax,marcatorul golului, Akakpo şi Răduţ s-au lovit cap în cap la cantrul terenului, iar echipierul Internaţionalului a fost scos cu targa pe teren, schimbat şi transportat la spital, unde i s-a depistat o fractură de maxilar.
Repriza secundă a adus o ocazie rarisimă pentru Vaslui, brazilianul Wesley ratând în minutul 63 o lovitură de la 11 metri. Până la final, Ştefan Stoica a fost eliminat pentru proteste, iar partida s-a încheiat cu o nouă victorie pentru FC Vaslui, echipă care confirmă vorbele lui Dan Petrescu şi dă senzaţia că se luptă pentru primul loc în Liga 1.
Formaţiile de joc
FC Vaslui: 81. Hăisan - 15. Buhuş, 16. Zubar, 14. Akakpo, 27. Hugo Luz - 9. Burdujan (11. Milisavljevic), 30. R.Costin (23. Pavlovic '56), 4. Genchev, 10. Gerlem (25. Delgado '73) - 19. Temwanjera, 80. Wesley. Antrenor: Marius Lăcătuş.
Internaţional Curtea de Argeş: 12. M. Popa - 6. D. Matei, 3. Viera, 29. Raţiu, 25. G. Neagu (10. Lazăr '75) - 8. Vezan, 7. Răduţ (9. Itu '45), 4. Izvoranu (14. Voiculeţ '72), 24. Frăsineanu - 19. Zăgrean. 26. Abiodun. Antrenor: Ştefan Stoica.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close