Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gălăţenii reuşesc un meci egal şi cu timişorenii: Oţelul ? Poli 2-2 (VIDEO)

Gălăţenii reuşesc un meci egal şi cu timişorenii: Oţelul ? Poli 2-2 (VIDEO)

Gălăţenii reuşesc un meci egal şi cu timişorenii: Oţelul ? Poli 2-2 (VIDEO)
02 Noi 2008   •   16:07

Înainte de etapa cu numărul XIII, Poli Timişoara venea după un succes repurtat în faţa campioanei CFR Cluj pe propriul teren, bănăţenii fiind clasaţi pe locul 3 în Liga 1. Aceasta cu toate că au fost depunctaţi de comisiile federaţiei. De cealaltă parte, Oţelul este o echipă cunoscută pentru jocul foarte bun prestat la Galaţi, Steaua, CFR şi Rapid nereuşind să obţină cele trei puncte pe terenul elevilor lui Petre Grigoraş.
Gazdele se aflau pe locul 10 în Liga 1, la doar câteva punctele de primele 6 clasate.
Marius Stan declara în urmă cu câteva zile: "Ne pupăm dacă scoatem şi un punct. Din toate punctele de vedere, cei din Timişoara ne sunt superiori. Faptul că Goga, unul dintre cei mai buni atacanţi din ţară, pentru transferul căruia au dat mai mult decât am cheltuit noi în total cu achiziţiile din ultimii trei ani, nu joacă decât câteva minute pe meci, spune totul despre potenţialul lor".
Iar înaintea partidei, Marius Stan considera că de fapt vor întâlni partida de pe primul loc, pentru că ?acesta este clasamentul real. Din acest punct de vedere aveam cea mai dificilă partidă, dar cred că jucătorii noştri ştiu să se mobilizeze şi suntem optimişti?. Referitor la seria de nouă meciuri, fără înfrângere, Stan aprecia că şi aceasta ar trebui să se oprească cândva şi spera să se întâmple chiar în meciul cu echipa sa.
În minutul 6 al partidei, scorul a devenit Oţelul Galaţi 0 - 1 Poli Timişoara, printr-un gol al lui Artiom Karamian. Stancu pătrunde în careu, centrează în fata portii, Bucur ratează mingea, dar din spate vine Karamian care finalizează din 10 metri.

În minutul 18, Bourceanu centrează excelent din partea dreaptă în faţa porţii adverse, iar Brezinsky deviază mingea în propria poartă din 6 metri.1-1

Opt minute mai târziu, Viglianti pătrunde în centru şi trage necruţător de la peste 20 de metri la rădăcina barei, lăsându-l fără replică pe Pantilimon. Reuşită excepţională a argentinianului.2-1

În minutul 80, Gado încearcă să returneze mingea adversarilor cu un gest de fairplay, dar este aproape de un gol senzaţional! Mingea trece puţin peste bara lui Pantilimon. Ultimele minute o găsesc pe Timişoara în căutarea golului egalizator. În cele din urmă, acesta vine în ultimele secunde de prelungire ale partidei.

Cisovsky trage modest, mingea este deviată de apărarea gălăţeană, iar Bucur împinge balonul plasa de pe linia porţii! Oţelarii ?au pierdut? un meci pe care l-au avut ?în picior? pe mai toată durata întâlnirii. Cu toate acestea, ţinând cont de declaraţiile de dinainte de meci se poate spune că sunt mulţumiţi şi cu acest egal. Timişoara continuă seria fără înfrângeri, dar rămâne pe locul trei, cu 24 puncte, la cinci de lider.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oţelul Galaţi Timisoara Marius Stan
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close