Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Galaţi revine spectaculos prin dubla lui Viglianti. Oţelul - FC Braşov 2-1 (VIDEO)

Galaţi revine spectaculos prin dubla lui Viglianti. Oţelul - FC Braşov 2-1 (VIDEO)

Galaţi revine spectaculos prin dubla lui Viglianti. Oţelul - FC Braşov 2-1 (VIDEO)
16 Noi 2008   •   16:08

Înaintea partidei de duminică contând pentru etapa cu numărul XV, Oţelul Galaţi nu mai câştigase de trei etape, dar au jucat numai cu echipele de la vârful clasamentului ?Dinamo, Poli Timişoara şi Unirea Urziceni.
De cealaltă parte, Braşovul venea după o serie de 11 etape fără înfrângere, dar cu un mare handicap- ultimele şapte meciuri au fost numai egaluri. Echipa lui Răzvan Lucescu avea nevoie de o victorie, dar nu este uşor în faţa unei formaţii care joacă bine acasă.
Astfel că în final s-a dovedit că elevii lui Grigoraş nu cdează atât de uşor.
De altfel, debutul de partidă le-a aparţinut în totalitate dar nu reuşesc să marcheze cu toate că apărarea Braşovului face unele greşeli, la care se adugă şi o eroare a lui Stelea, care însă, cu noroc, nu este nevoit să scoată mingea din plasă.
Ocaziile se răzbună, aşa că Braşovul deschide scorul în minutul 21, prin Dedu

10 minute mai târziu, Stelea este prins la trei metri de poartă, iar Viglianti lobează uşor mingea peste acesta, din 16 metri şi reuşeşte să readucă egalitatea.

Acesta avea să fie şi scorul la pauză. Gălăţenii revin de la cabine cu poftă de victorie şi pun presiune pe oamenii lui Lucescu.
În minutul 20 al repreizei a doua vine şi golul, prin acelaşi Viglianti, care reia din 10 metri o centrare a lui Romeo Stancu. Este clar meciul sud-americanului din Galaţi şi o zi proastă pentru Stelea, care este prins pe picior greşit în partea opusă în care s-a dus mingea şi lăsat fără replică.

Acesta este scorul final (2-1), ce aduce finalul egalurilor pentru Braşov şi seriei fără înfrângere , din păcate pentru Răzvan Lucescu cu trei puncte pierdute în deplasarea de la Galaţi. Înainte de startul meciului, fanii Oţelului i-au cântat "La Mulţi Ani" antrenorului Petre Grigoraş, care a împlinit cu o zi în urmă 44 de ani.
Ambele echipe rămân la jumătatea clasamentului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close