Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Grigoraş vrea să plece de la Pandurii: „Nu m-au întrebat nici măcar de complezenţă despre transferul lui Chiricheş”

Grigoraş vrea să plece de la Pandurii: „Nu m-au întrebat nici măcar de complezenţă despre transferul lui Chiricheş”

Grigoraş vrea să plece de la Pandurii: „Nu m-au întrebat nici măcar de complezenţă despre transferul lui Chiricheş”
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    04 Aug 2011   •   14:29

Dezamăgit că de faptul că nu a fost deloc consultat înainte ca şefii Pandurilor să accepte oferta Stelei pentru Chiricheş, Petre Grigoraş nu a exclus posibilitatea de a se despărţi de echipa gorjeană.

 
Ştiu că eu sunt doar un simplu antrenor şi nu am atribuţiile celor din conducere de a face transferuri şi poate de aceea nu am fost consultat în legătură cu plecarea lui Chiricheş. Dar nici măcar nu am fost întrebat, măcar aşa de complezenţă. Puteau să mă întrebe să vadă şi părerea mea, că nu strica, indiferent dacă era bună sau rea. De aceea voi avea o discuţie destul de serioasă cu domnii din conducere şi să sperăm că nu va fi vorba de o despărţire. Eu nu am fost şi nu voi fi niciodată a cincea roată de la căruţă. Recunosc însă că iau în calcul şi despărţirea mea de Pandurii”, a declarat tehnicianul, conform Mediafax.
 
Grigoraş spune că vânzarea mai multor jucători în ultima vreme pune în pericol obiectivul iniţial al echipei, iar acesta ar putea fi reevaluat.
 
Când am început pregătirea în vară am spus conducerii că nu am deloc pretenţia să mi-l aducă nici pe Messi şi nici pe Cristiano Ronaldo, dar măcar să mi se promită că îmi voi păstra lotul, jucătorii de bază alături de care mi-am început o muncă şi mi-am trasat un obiectiv. Iar acum îmi văd periclitată activitatea. Cu ochii antrenorului, după câte observ, lucrurile nu sunt tocmai în regulă: au plecat deja Matei şi Grecu, iar acum va pleca şi Chiricheş”, a explicat antrenorul Pandurilor.
 
În ciuda supărării cauzate de despărţirea de Chiricheş, tehnicianul care se află pe banca echipei din Târgu Jiu din luna octombrie a anului trecut se bucură pentru şansa de care va beneficia jucătorul său.
 
Eu am aflat din presă de transferul lui Chiricheş la Steaua. Din câte se pare, despărţirea lui de Pandurii se va produce în iarnă, deci o să-l mai avem aici doar pentru 15 etape. Mărturisesc că în acest moment cu un ochi plâng, iar cu un altul râd. Ca să fiu mai explicit, mă bucur pentru jucător pentru că a plecat la un club mare, dar sunt mâhnit că pe măsură ce trece timpul rămân fără jucătorii cei mai importanţi. Pentru Chiricheş este un pas înainte, dar pentru echipă este un pas înapoi”, a încheiat Grigoraş.
 
Gigi Becali a anunţat miercuri că a reuşit să ajungă la un acord cu Pandurii pentru transferul lui Vlad Chiricheş la Steaua. Fundaşul de 21 de ani ar urma să se alăture noii sale echipe abia din iarnă.

Până în acest moment, în Liga I, a avut loc o singură schimbare de antrenor, Tibor Selymes fiind demis de la Astra Ploieşti după un start dezamăgitor de campionat.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close