Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Internaţional Curtea de Argeş a pierdut acasă cu Poli Iaşi, 0-2, şi a ratat şansa de a depăşi Rapidul

Internaţional Curtea de Argeş a pierdut acasă cu Poli Iaşi, 0-2, şi a ratat şansa de a depăşi Rapidul

Internaţional Curtea de Argeş a pierdut acasă cu Poli Iaşi, 0-2, şi a ratat şansa de a depăşi Rapidul
Sursa foto: romulus miclea
18 Sep 2009   •   21:23

Echipa lui Petre Grigoraş, Poli Iaşi, a câştigat primul meci al etapei a VII-a, la Curtea de Argeş, cu scorul de 2-0, şi a urcat în clasamentul Ligii I pe locul al nouălea. Golurile formaţiei moldovene au fost marcate de Ciprian Milea şi Romulus Miclea, din penalty, amândouă în prima repriză. În urma acestui rezultat, Poli Iaşi a depăşit în clasament Rapidul şi a egalat la puncte FC Timişoara, FC Vaslui, CFR Cluj, Steaua şi Dinamo.
Meciul de la Curtea de Argeş a fost unul destul de deschis, cu ocazii mari la amândouă porţile. Poli Iaşi a fost echipa mai pragmatică în condiţiile în care gazdele au ratat ocazii foarte mari şi s-ar fi putut impune cu mai mult noroc. Prima ocazie a venit încă din minutul 2, când Bujor a şutat puternic, dar Arcaba a respins. Gazdele au avut şi ele o ocazie importantă, rarisimă chiar, în minutul 21, când Răduţ a izbutit să trimită mingea peste poarta goală de la marginea careului mic. Din acest moment, însă, ieşenii şi-au exprimat superioritatea ori de câte ori au avut ocazia.
Milea a fost cel care a deschis scorul pentru Politehnica în minutul 34, când Miclea a bătut bine o lovitură liberă laterală şi primul a bătut capcana la ofsaid a gazdelor şi a trimis mingea în plasă cu capul de la mică distanţă, potrivit Mediafax.
Desprinderea a venit în minutul 43, când Bujor a obţinut o lovitură de pedeapsă după o intervenţie a lui Frăsinescu, care a văzut şi cartonaşul roşu la acea fază. Miclea a fost cel care şi-a asumat responsabilitatea executării penalty-ului şi nu a greşit, iar echipa din Iaşi şi-a asigurat un avantaj decisiv, pe care gazdele au încercat timid să îl răstoarne în repriza secundă, fără succes însă.
Internaţional: 22. Arcaba - 6. D. Matei, 3. Viera, 4. Izvoranu, 24. Frăsineanu - 2. Băcilă, 7. Răduţ, 8. Vezan, 28. Menasser - 5. Kone (18. Cl. Ionescu '73), 9. Itu (11. Stoianof '66). Antrenor Ştefan Stoica.
Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 77. Buta, 23. Ad. Ilie, 28. Cr. Munteanu, 3. Costache (5. Pecnik '74) - 18. Miclea, 25. Milea, 26. Negru, 10. Cr. Constantin - 21. Balde (9. Bâlbă '81), 11. Bujor (13. Cr. Bratu '64). Antrenor Petre Grigoraş.
Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close