Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Internaţional - FC Timişoara 0-3. Fotbal doar după pauză, iar bănăţenii urcă pe doi în Liga I

Internaţional - FC Timişoara 0-3. Fotbal doar după pauză, iar bănăţenii urcă pe doi în Liga I

Internaţional - FC Timişoara 0-3. Fotbal doar după pauză, iar bănăţenii urcă pe doi în Liga I
Sursa foto: arman karamyan
05 Oct 2009   •   19:55

Internaţional Curtea de Argeş şi FC Timişoara au jucat, luni, ultimul meci al etapei a 9-a a Ligii I la Mioveni. Două echipe obligate să nu piardă puncte au arătat un meci foarte urât în prima repriză, cea secundă mai spălând ceva din impresia lăsată. Timişoara a obţinut un succes important, ajutând echipa să se apropie la un punct de liderul Rapid şi jucătorii să mai scape de coşmarurile provocate de "şocul" de acasă din Europa League de joi, 0-3 cu Dinamo Zagreb.
Suporterii veniţi să vadă partida de la Mioveni au regretat, probabil, această decizie în prima repriză. Bănăţenii au fost mai prezenţi în atac, cu Vrsic şi Arman Karamyan la finalizare, dar ocaziile clare au întârziat să apară.
Jucătorii echipei oaspete au spart gheaţa la puţin timp de la reluarea partidei, iar Dorin Goga a înviorat spectatorii cu un şut cu latul în minutul 49, după centrarea lui Arman Karamyan. Gigel Bucur a marcat şi el o dată, în minutul 68, tot după o incursiune a armeanului. Golgheterul sezonului trecut în Liga 1 s-a aruncat cu piciorul înainte şi a trimis în poartă mingea care-l depăşise deja pe Marius Popa. Din acest moment, gazdele au cedat lupta, ştiind că nu mai pot întoarce partida, iar Timişoara a preluat controlul latural, ca şi cum ar fi dominat tot meciul. În minutul 78 Arman Karamyan, pasatorul de la primele două goluri, şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu un şut puternic de la 10 metri.
Timişoara s-a impus, în cele din urmă, cu destulă uşurinţă la Mioveni şi, datorită golaverajului, s-a instalat pe locul al doilea în clasamentul Ligii I, la un punct de Rapid şi la egalitate de puncte cu CFR Cluj şi Urziceni. Internaţional rămâne pe primul loc retrogradabil cu doar 9 puncte în 9 etape.
Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close