Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mara a câştigat respectul lui Becali. ?Dacă nu-l interesează banii, să vină la Steaua!?

Mara a câştigat respectul lui Becali. ?Dacă nu-l interesează banii, să vină la Steaua!?

Mara a câştigat respectul lui Becali. ?Dacă nu-l interesează banii, să vină la Steaua!?
Sursa foto: bogdan mara
30 Dec 2009   •   17:57

Gigi Becali a fost impresionat de declaraţiile mijlocaşului de 32 de ani Bogdan Mara despre un eventual transfer la Steaua. Mara a spus că nu-l interesează banii şi că îşi doreşte să facă performanţă, iar această declaraţie l-a uns pe suflet pe latifundiarul din Pipera, care vrea să îl aducă la echipă.
Bogdan Mara a declarat, în cursul acestei săptămâni, că ar uita cu totul de factorul financiar dacă ar primi o ofertă din partea Stelei. Patronul echipei, care nu mai ştie pe unde să scoată cămaşa cu salariile jucătorilor din Ghencea, a sărit în sus de bucurie şi i-a mandatat repede pe Stoichiţă şi Panduru să discute cu el după Anul Nou pentru a-l aduce.
"A spus Mara că nu-l interesează banii? Mă bucură şi mă impresionează acest lucru. Păi, atunci voi vorbi cu Stoichiţă şi cu Panduru şi voi încerca să îl transfer la Steaua. După Anul Nou vom lua o decizie", a declarat Becali într-o intervenţie la gsptv.
"Eu nu cred că Mara ar veni dezinteresat la Steaua şi, la cum îl cunosc, cred că va accepta o sumă în concordanţă cu situaţia economică din acest moment. După data de 1 ianuarie o să mă întâlnesc cu ei (Gigi Becali, Valeriu Argăseală şi Basarab Panduru - n.r.) şi voi pune pe tapet şi subiectul Mara. Dacă a spus că nu-l interesează banii, a dat dovadă de înţelepciune. El nu ar veni aici pentru bani, ci ca să-şi demonstreze valoarea. E un jucător care deschide jocul, cu mare experienţă şi nu înţeleg de ce nu a jucat mai mult la CFR", a precizat şi tehnicianul Mihai Stoichiţă.
Bogdan Mara este liber de contract după ce şi-a reziliat de comun acord înţelegerea pe care o avea cu CFR Cluj.
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close