Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Maşina lui Stoichiţă, de 85.000 de euro, a fost furată. Bolidul, dat în urmărire internaţională

Maşina lui Stoichiţă, de 85.000 de euro, a fost furată. Bolidul, dat în urmărire internaţională

Maşina lui Stoichiţă, de 85.000 de euro, a fost furată. Bolidul, dat în urmărire internaţională
Sursa foto: mihai stoichita
11 Noi 2009   •   14:55

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a primit miercuri o lovitură dură pe când se afla la Constanţa, pentru meciul echipei-satelit a clubului. Poliţia Constanţa a comunicat că maşina furată tehnicianului stelist este un BMW X6 în valoare de 85.000 de euro. Stoichiţă a făcut, imediat, plângere la poliţie, iar maşina a fost dată în urmărire naţională şi internaţională, oamenii legii punând chiar filtre pe unele drumuri din judeţ.
"La ora 10.00, azi dimineaţă (marţi n.r ), s-a făcut o plângere cu privire la furtul unei maşini parcate în Constanţa, la limita cu staţiunea Mamaia, la un hotel de acolo. Prejudiciul se ridică la 85.000 de euro. Este vorba de un BMW X6. Au fost puse filtre în tot judeţul, maşina a fost dată în urmărire pe plan naţional şi internaţional. Se pare că a fost sustrasă pe timpul nopţii iar poliţiştii secţiei 1 desfăşoară activităţi în privinţa săvârşirii infracţiunii de furt calificat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Anda Drăgulescu, potrivit Mediafax.
Soţia tehnicianului, aflată în Bucureşti, a confirmat faptul că lui Stoichiţă i-a fost furată maşina, în timpul nopţii de marţi spre miercuri, în zona staţiunii Mamaia.
"I s-a furat maşina azi-noapte, la Constanţa. Eu sunt în Bucureşti şi nu ştiu multe detalii, el e în Constanţa acum", a declarat Cornelia Stoichiţă, pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mihai Stoichita Steaua Bucuresti
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close