Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Moţi, din nou "câine roşu"

Moţi, din nou "câine roşu"

Moţi, din nou "câine roşu"
Sursa foto: Cosmin Moti
27 Ian 2009   •   11:59

Mircea Rednic, antrenorul liderului Dinamo Bucureşti, poate pregăti cu mai multă încredere începutul returului. Fundaşul pe care formaţia din Ştefan cel Mare s-a bazat la câştigarea titlului din 2007, Cosmin Moţi, se întoarce la echipă, după numai o jumătate de sezon petrecută în Serie A, la AC Siena. Jucătorul nu a reuşit să impresioneze în campionatul italian, în care nu a strâns decât patru prezenţe, urmând să revină în ţară cât de curând.
Aventura lui Moţi în Italia poate fi considerată cu uşurinţă un coşmar, având în vedere că jucătorul nu s-a impus în echipa din "Cizmă" deşi venea din postura de internaţional al României. Jucătorul, împrumutat de Dinamo la Siena până în vară, a fost nevoit să apeleze la impresarul Victor Becali pentru a-i convinge pe oficialii clubului să îl lase să plece înainte de termen, care a obţinut o sumă de 200.000 de euro pentru gruparea italiană. Nu foarte mult, anunţă gsp.ro, având în vedere că italienii plătiseră în vară triplu pentru împrumutul fundaşului de 24 de ani.
Moţi nu mai trebuie decât să meargă personal la sediul clubului din Siena pentru a-şi clarifica detaliile plecării, înainte de a-şi face bagajele şi a se întoarce în România. Jucătorul trebuie, conform sursei citate, să primească salariul pe ultimele patru luni de la echipa italiană, pe care speră să îi primească în momentul desfacerii înţelegerii. La Dinamo, românul va trebui să accepte o scădere a salariului, de la 25.000 de euro pe lună la 15.000.
"Câinii" îşi găsesc astfel răspunsul la o problemă care i-a ţinut ca pe ace toată iarna, aceea că nu vor fi acoperiţi în centrul apărării. Unul din motivele acestor îngrijorări este şi plecare brazilianului Julio Cesar la formaţia turcă Gaziantep, care părea iminentă la un moment dat, dar pare să fi intrat în impas.
"Revenirea lui Cosmin nu mai depinde de Julio Cesar, a cărui plecare la Gaziantep n-a fost încă rezolvată. Pentru ca brazilianul să semneze cu turcii am şi scăzut pretenţiile la 300.000 de euro", a declarat un oficial dinamovist.
"Chiar dacă vom scăpa de Cesar, Moţi nu are garantat postul de titular, mai ales că n-a jucat aproape deloc în sezonul de toamnă!", au adăugat conducătorii din "Groapă".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cosmin Moti FC Dinamo
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close