Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul îşi regăseşte ambiţia. Grigoraş vrea să ducă "Sidexplozia" în Europa League

Oţelul îşi regăseşte ambiţia. Grigoraş vrea să ducă "Sidexplozia" în Europa League

Oţelul îşi regăseşte ambiţia. Grigoraş vrea să ducă "Sidexplozia" în Europa League
Sursa foto: petre grigoras
24 Iun 2009   •   23:19

Una dintre echipele care practică un fotbal frumos în Liga I, Oţelul Galaţi nu se lasă descurajată de locul 12 ocupat în campionatul precedent şi are obiective îndrăzneţe pentru ediţia 2009/2010. Tehnicianul Petre Grigoraş, care şi-a mai dus echipa în Cupa UEFA prin câştigarea Cupei Intertoto, vrea să ducă iar Oţelul în cupele europene şi consideră că lotul este destul de bun pentru a reuşi performanţa.
"Dacă dintre jucătorii vechi nu va mai fi nimeni accidentat, cred că doar cu ei putem obţine o clasare mai bună decât locul 12 ocupat în sezonul precedent. Iar dacă cei 4 străini care au semnat, Baotic, Perenidja, Golocevac şi Mojsov, vor confirma, atunci cred că ne putem clasa şi pe locul de cupă europeană cerut de conducere", a declarat antrenorul Petre Grigoraş, potrivit gsp.
Preşedintele clubului moldovean, Marius Stan, este conştient că obiectivul stabilit este unul îndrăzneţ, dar este de părere că aspiraţiile înalte sunt singura cale spre performanţă. "Obictivul fixat ne pune sub presiune", a declarat Stan pentru sursa citată.
Miercuri a avut loc reunirea lotului Oţelului, la care s-au prezentat 29 de jucători, mult mai mult faţă de alte sezoane, când Grigoraş avea un număr mult mai mic de jucători dintre care să aleagă. Iată lotul Oţelului:
Portari: Kolev, Baotic (FK Zeleznicar), Abraham
Fundaşi: Cojoc, Cîrjă, Rîpă, Jelev, Sîrghi, Sergiu Costin, Perendija (Rabotnicki), Silviu Ilie, V. Creţu (Delta Tulcea)
Mijlocaşi: Gado, L. Iorga, Ibeh, Bourceanu, Mojsov (Rabotnicki), G. Giurgiu, G. Paraschiv, Golocevac (FK Sevojno), L. Antal (FC Bihor), Viglianti, Al. Avram, Gîrleanu
Atacanţi: M. Pena, M. Tănasă, Elek, N? Kongue (Delta Tulcea), M. Matei (FC. Botoşani), potrivit gsp.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close