Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţeul Galaţi-Gaz Metan 3-1. Oţelarii trec peste problemele financiare şi iau trei puncte (VIDEO)

Oţeul Galaţi-Gaz Metan 3-1. Oţelarii trec peste problemele financiare şi iau trei puncte (VIDEO)

Oţeul Galaţi-Gaz Metan 3-1. Oţelarii trec peste problemele financiare şi iau trei puncte (VIDEO)
Sursa foto: petre grigoras
28 Feb 2009   •   16:55

Oţelul şi Gaz Metan s-au întâlnit sâmbătă într-o luptă ce viza ieşirea de zona retrogradării, singurii cu şane reale fiind însă oţelarii. Cu toate acestea însă declaraţiile lui Petre Grigoraş din ultima perioadă se făceau ecoul temerilor că multe din meciurile returului nu se vor juca toate în teren El recunoştea totuşi că singurul obiectiv real al Oţelului este acum evitarea retrogradării.
?Îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar la Galaţi este o situaţie critică! Dacă gîndeşti realist cu siguranţă vor apărea meciuri care se vor juca şi în culise. E un interes enorm pentru a termina în fruntea clasamentului şi a ajunge în Liga Campionilor sau în Cupa UEFA", declata Grigoraş, citat de gsp.ro.
Meciul cu Gaz Metan a debutat pe fondul unei lipse acute de finanţare, jucătorii din Galaţi neprimind salariile din luna decembrie, deşi tehnicianul promitea că ?echipa este montată să câştige, dar nu garantez pentru ce se va întâmpla dacă problemele de ordin financiar nu se vor rezolva. Traversăm cea mai neagră perioadă de când sunt la Galaţi, jos pălaria pentru jucătorii care au înţeles situaţia, dar totul are o limită. Trei, patru etape cred că îi mai strunesc, mai mult, nu ştiu"
Cu toate aceste probleme gălăţenii au reuşit să se motiveze şi au reuşit deschiderea scorului încă din primele minute. Paraschiv înscrie în minutul 13, după ce cu doar câteva minute înainte ratează de puţin, după o o foarfecă superbă din 6 metri.
1-0

Bucuria nu avea să dureze mult, pentru că, cinci minute mai târziu, Mediaş egalează, prin Todea.
1-1


Înainte de pauză, Oţelul mai înscrie de două ori. În minutul 38 reface avantajul, prin Iorga, după o lovitură de cap, din şase metri.
2-1

Iar cu un minut înainte de pauză, Paraschiv reuşeşte dubla, după o acţiune ce i-a aparţinut lui Iorga.
3-1

În acest fel, Oţelul obţine graţie inspiraţiei lui Paraschiv o victorie binemeritată şi ajunge la 26 de puncte.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close