Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii urcă pe locul 4 în Liga I, după 3-0 cu Rapid

Pandurii urcă pe locul 4 în Liga I, după 3-0 cu Rapid

Pandurii urcă pe locul 4 în Liga I, după 3-0 cu Rapid
de M.T.    |    26 Noi 2011   •   17:57

Dubla lui Batin şi golul din penalty al lui Vranjes au adus Pandurilor o victorie clară în faţa Rapidului, scor 3-0, un rezultat care îi oferă lui Dinamo ocazia de a se desprinde în fruntea clasamentului din Liga I, acolo unde gorjenii urcă pentru moment până pe locul 4, cu 25 de puncte.

Cu excepţia unei tentative timide a lui Pancu, în debutul partidei, Rapid nu a contat aproape deloc în prima repriză. Echipa lui Petre Grigoraş a fost vioara întâi şi, după o mare ratare a lui Maxim, al cărui şut a fost respins de Coman, a reuşit să deschidă scorul, în minutul 14, Vranjes transformând sigur penaltyul acordat de Cristi Balaj în urma duelului dintre Marcos Antonio şi Batin.

Gorjenii nu au oprit ofensiva nici după marcarea golului, Rusu, blocat providenţial de Coman, şi Batin, lovitură de cap care a trecut milimetric pe lângă, fiind aproape să dubleze avantajul gazdelor. Inevitabilul s-a produs în minutul 34, când centrarea lui Nistor a fost deviată de apărarea giuleştenilor până la Batin, care a împins mingea în poartă din apropiere pentru 2-0.

Lucrurile au continuat să meargă prost pentru oaspeţi şi după pauză, Marcos Antonio find blocat în momentul şutului, după o lovitură de colţ, în timp ce Herea a fost nevoit să părăsească terenul, accidentat, fază la care Răzvan Lucescu a fost trimis în tribună pentru proteste.

Degringolada din rândul rapidiştilor a fost din nou pedepsită în minutul 64, când Maxim a pasat excelent în faţa porţii, sincronizându-se perfect cu Batin, care a pus latul şi l-a învins pe Coman pentru a treia oară. Succesul oltenilor putea fi şi mai clar, dacă brazilianul Cardoso nu ar fi greşit finalizarea după o superbă acţiune personală la marginea careului.

Pandurii: Mingote - A. Vlad, Viera, Chiricheş, Cardoso (C. Cristea 86) - Rusu, Cl. Voiculeţ. D. Nistor - Vranjes, Batin (Lemnaru 78), Maxim (Avramescu 86)

Rapid: Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Oros, Ezequias - Teixeira (Alexa 50), N. Grigore, Herea (Cassio 58) - Surdu (M. Roman 60), Pancu, Deac.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close