Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Petrecăreţii lui Dinamo, în pericol. "Toţi jucătorii sunt transferabili. Să-şi ia banii din cluburi"

Petrecăreţii lui Dinamo, în pericol. "Toţi jucătorii sunt transferabili. Să-şi ia banii din cluburi"

Petrecăreţii lui Dinamo, în pericol. "Toţi jucătorii sunt transferabili. Să-şi ia banii din cluburi"
Sursa foto: cristi borcea
25 Mai 2009   •   18:17

Se anunţă ape tulburi în Ştefan cel Mare. Şansele lui Dinamo la titlu în acest sezon aproape că s-au evaporat după înfrângere de la Urziceni, 0-1 cu Unirea lui Dan Petrescu, iar oficialul "câinilor" Cristi Borcea anunţă revoluţie în "Groapă". Borcea s-a declarat nemulţumit de viaţa extrasportivă a jucătorilor şi i-a pus pe toţi jucătorii pe lista de transferuri. Jucătorii de la Dinamo îşi pot lua gândul de la bani, în condiţiile în care Borcea a insinuat că la cât de mult timp petrec aceştia în discoteci, tot ce acolo ar trebui să îşi ia şi salariile.
"M-au dezamăgit unii jucători care nu şi-au dat seama pe lângă ce şansă au trecut. Nu mai mă intersează dacă s-a pierdut campionatul. Eu n-o să mai dau nici un ban. Să-şi ia jucătorii banii de unde merg mereu să se distreze. Nu mă mai interesează!", a tunat Borcea în prosport.
Borcea a fost foarte dezamăgit de atitudinea jucătorilor după acest meci. Interesant este, totuşi, că a ales să îşi spună toate părerile în acest moment şi nu a luat nici o măsură atunci când i-a găsit pe jucători în cluburi. Torje şi Moţi sunt principalele ţinte ale directorului executiv din Ştefan cel Mare.
"La cum am jucat, ne merităm soarta. Am avut dezamăgiri mari de tot. Torje crede că a început şi s-a terminat fotbalul cu el, Moţi a fost cea mai mare dezamăgire. Viaţa lui extrasportivă ar fi trebuit să-l pună pe gânduri. Toţi jucătorii sunt pe lista de transferuri. Ar trebui să le fie ruşine, am umplut stadionul de la Urziceni pentru ei, iar suporterii au plâns pe drum după meci", a precizat boss-ul dinamovist.
Titlul este departe de Ştefan cel Mare în acest moment, este de părere Borcea, care şi-a pierdut speranţele pentru un trofeu în acest final de sezon:
"Dacă jucătorii de la Timişoara nu şi-au dorit cel mai mult să câştige cu Dinamo, să se dea la o parte cu Urziceni. Este incredibil ca o echipă ca Timişoara să nu termine pe locul 2 doar ca să ia Urziceniul campionatul. Ne merităm soarta", a încheiat Borcea, conform sursei citate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close