Poli Iaşi confirmă forma bună. Echipa lui Grigoraş învinge Ceahlăul cu 2-0 în ?Copou?

26 Sep 2009   •   20:45
Poli Iaşi confirmă forma bună. Echipa lui Grigoraş învinge Ceahlăul cu 2-0 în ?Copou? petre grigoras

Petre Grigoraş a adus un suflu nou la echipa din capitala Moldovei, iar acest lucru începe să se vadă şi în clasamentul Ligii 1. Ultimul rezultat, 2-0 la Iaşi cu Ceahlăul, duce Politehnica la egalitate de puncte şi partide jucate cu Dinamo, în condiţiile în care echipa trebuie să se salveze de la retrogradare.
Primul gol al gazdelor a venit relativ repede, în minutul 12, când Romulus Miclea a beneficiat de o ieşire neinspirată a portarului Andrei Roheţki şi a trimis mingea în poartă de la doi metri, cu o ciudată execuţie cu umărul. Replica oaspeţilor nu a venit, iar rezultatul a fost un meci nu foarte animat, în care fazele spectaculoase au venit datorită gazdelor. Ocaziile mari s-au succedat la poarta lui Raheţki, iar golul al doilea a venit foarte târziu, în prelungirile partidei, când Dominik Bersnjak a prins un şut incredibil dintr-un unghi foarte închis, prinzând portarul nepregătit.
Noul rezultat negativ lasă Ceahlăul cu doar şapte puncte în clasament, pe penultimul loc în Liga I şi cu nevoie mare de puncte pentru a nu avea probleme.
Antena3.ro

ExitPOLL
Parteneri
x close