Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pregăteşte Dinamo venirea lui Cosmin Contra?

Pregăteşte Dinamo venirea lui Cosmin Contra?

Pregăteşte Dinamo venirea lui Cosmin Contra?
Sursa foto: Cosmin Contra
30 Ian 2009   •   14:34

Liderul din Liga 1, Dinamo Bucureşti, pare să pregătească aducerea unui nou jucător român, nimeni altul decât internaţionalul Cosmin Contra. Deşi preşedintele executiv al clubului, Cristi Borcea, a negat cu vehemenţă urmărirea oricărui transfer în această perioadă, o declaraţie a lui Mircea Rednic relevă faptul că gruparea din Ştefan cel Mare ar mai putea aduce un fundaş dreapta, cel mai probabil Contra.
Fundaşul central Cosmin Moţi părea să fie ultimul transfer al ierii pentru clubul alb-roşu, mai ales că Borcea declarase, miercuri, că nu se mai pune problema de alte achiziţii. Mai mult, conform prosport.ro, boss-ul dinamovist a infirmat acest lucru şi după ce acţionarul Vasile Turcu a declarat că se mai pregăteşte o venire în Ştefan cel Mare, prin formula "Vasile glumeşte".
Confirmarea existenţei intenţiei de a aduce un fundaş dreapta a venit, conform sursei citate, de la tehnicianul Mircea Rednic. Dinamo plănuieşte lovitura iernii, aducerea lui "Guriţă", căruia îi pregăteşte şi un salariu fabulos pentru România, 500.000 de euro pe sezon.
?O să mai aducem un fundaş dreapta. Nu vă pot spune numele, momentan. Pot să vă spun doar că este un jucător român, vedeţi că asta este strategia noastră la Dinamo, să aducem cât mai mulţi români", a spus antrenorul în publicaţia Libertatea.
Dinamo este încurajată şi de faptul că fundaşul român se apropie de finalul contractului cu formaţia spaniolă Getafe, înţelegerea dintre club şi jucător expirând în vară. Aceasta nu este prima tentativă a "Câinilor" a de-a aduce pe Contra, numai că jucătorul ar putea fi atras, de această dată, de mirajul Ligii Campionilor.
Contra a mai jucat în Ştefan cel Mare între 1995 şi 1999, perioadă în care a strâns 101 de prezenţe în tricoul alb-roşu şi a marcat 8 goluri. Între timp, "Guriţă" a trecut, pentru o scurtă perioadă, şi pe la Poli Timişoara, în era Marian Iancu.
Foto: www.euro2008.uefa.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close