Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid şi Steaua au remizat cu scor 1-1, într-un meci marcat de incidente, şi la început, şi la final

Rapid şi Steaua au remizat cu scor 1-1, într-un meci marcat de incidente, şi la început, şi la final

Rapid şi Steaua au remizat cu scor 1-1, într-un meci marcat de incidente, şi la început, şi la final
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.Z.    |    14 Apr 2013   •   23:05

Echipele Rapid şi Steaua au terminat la egalitate, duminică, pe stadionul Giuleşti, scor 1-1, într-un meci marcat de incidente atât la început, cât şi spre final.

Golul pentru Rapid a fost marcate de Nicolae Ovidiu Herea, în minutul 9, iar cel al Stelei a fost dat de Alexandru Bourceanu, în minutul 81. Meciul s-a jucat în derbiul etapei a XXVI-a a Ligii I.

Partida a început cu o întârziere de aproximativ cinci minute, din cauza fumigenelor, făcliilor şi artificiilor aprinse de suporteri. Circa şase torţe au ajuns pe teren, în jumătatea echipei Steaua, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru a le îndepărta, informează Mediafax.

La solicitarea arbitrului Sebastian Colţescu, organizatorii i-au avertizat pe suporteri, de mai multe ori, să nu mai arunce cu artificii şi torţe în teren, pentru că FC Rapid riscă sancţiuni. Şi la începutul reprizei secunde s-au aprins torţe şi fumigene în peluză, dar fără să fie aruncate pe teren.

Jocul a fost întrerupt aproximativ cinci minute, din minutul 83, din cauza obiectelor contondente aruncate de fani pe teren. După ce fundaşul stelist Iasmin Latovlevici a refuzat să execute un aut pentru că erau aruncate diverse obiecte spre el, s-a aruncat o sticlă în teren, iar Chiricheş a căzut lovit de un obiect. În direcţia managerului Mihai Stoica s-a aruncat inclusiv cu un scaun.

Arbitrul Sebastian Colţescu a decis întreruperea meciului pentru cinci minute. Imediat după marcarea golului egalizator, Mihai Stoica a ieşit de pe banca de rezerve şi a fost lovit de o sticlă aruncată din tribune.

Pentru calmarea spiritelor au intervenit pe teren atât stewarzii cât şi jandarmii.



×
Subiecte în articol: scaun
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close