Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu este OFICIAL antrenorul echipei naţionale a României (VIDEO)

Răzvan Lucescu este OFICIAL antrenorul echipei naţionale a României (VIDEO)

Răzvan Lucescu este OFICIAL antrenorul echipei naţionale a României (VIDEO)
Sursa foto: razvan lucescu
29 Apr 2009   •   13:53

Echipa naţională de fotbal are din nou un selecţioner. Comitetul Executiv al FRF, întrunit într-o şedinţă extraordinară, a decis să meargă pe mâna lui Ionuţ Lupescu şi a validat propunerea acestuia, de a-l numi pe Răzvan Lucescu în postul de antrenor principal al primei reprezentative.
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a făcut publică într-o conferinţă de presă decizia Comitetului Executiv de a-l numi pe Lucescu Jr. pe banca echipei naţionale. Antrenorul lui FC Braşov a primit votul pozitiv al membrilor Comitetului, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie decât să se îndeplinească un număr de formalităţi pentru ca antrenorul să-şi intre în drepturi din toate punctele de vedere şi să îşi înceapă activitatea propriu-zisă.
Antrenorii secunzi au echipei naţionale din mandatul lui Victor Piţurcă îşi vor păstra posturile şi în mandatul lui Răzvan Lucescu, care nu a dat semne că vrea să îi schimbe pe aceştia.
Lucescu Jr. a fost ales de FRF pentru a fi selecţioner dintr-o listă de trei posibili candidaţi, Gheorghe Hagi, Dan Petrescu şi actualul antrenor al tricolorilor. Nici tatăl său, Mircea Lucescu, nu este străin căutarea noului tehnician, fiind primul contactat de Ionuţ Lupescu după demiterea lui Victor Piţurcă.
În vârstă de 40 de ani, Răzvan Lucescu a antrenat, până acum, două echipe de club, FC Braşov şi Rapid Bucureşti. Antenorul şi-a început cariera în 2004, pe banca echipei din Braşov, de unde a plecat un an mai târziu în Giuleşti, unde şi-a şi făcut numele pe care îl are. Sezonul european 2005/2006, în care Rapidul lui Lucescu, a eliminat Feyenoord Rotterdam, Hertha Berlin şi Hamburg şi a învins Rennes, PAOK şi Şahtior, i-a adus respectul lumii fotbalului din România.

Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close