Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu recunoaşte neputinţa echipei sale: Oţelul a meritat victoria

Răzvan Lucescu recunoaşte neputinţa echipei sale: Oţelul a meritat victoria

Răzvan Lucescu recunoaşte neputinţa echipei sale: Oţelul a meritat victoria
16 Noi 2008   •   17:20

Antrenorul formaţiei de sub Tâmpa, Răzvan Lucescu, a reunoscut la finalul partidei pierdută cu 2-1 la Galaţi că echipa mai bună a câştigat, Oţelul luând pe merit cele trei puncte.
?Rezultatul este corect. Oţelul s-a sacrificat mai mult decât noi, astăzi am intrat pe teren în vârful crampoanelor, nu am fost deloc organizaţi. Deşi am avut 1-0, toată echipa a fost o dezamăgire contra Oţelului. Am fost egalaţi foarte repede şi trebuie să recunosc că am avut în faţă un Kolev foarte inspirat", a declarat Răzvan Lucescu.
În vreme ce Petre Grigoraş crede că rezultatul aduce linişte la echipa sa pentru finalul turului. ?Este o victorie extrem de mare şi importantă. Mă bucur că băieţii mi-au făcut un cadou aşa de frumos şi îi mulţumesc lui Viglianti care anticipase, în super stâlcita limbă română pe care o vorbeşte, că va înscrie şi îmi va cânta. Am câştigat trei puncte care ne dau linişte pentru ultimele două etape".
Iar directorul general al Oţelului, Marius Stan, nu putea să îşi ascundă satisfacţia că echipa sa a reuşit după 11 etape să îl înhingă pe Lucescu: ?În sfârşit a mai pierdut şi Răzvan Lucescu la Galaţi, era timpul. FC Braşov nu e Real Madrid, să nu vă mire victoria noastră. Acest succes ne readuce în prim-planul Ligii I. Felicit Braşovul pentru modul în care joacă".
Iar erol meciului, argentinianul Viglianti, autorul unei duble a ţinut să precizeze că se bucură că şi-a respectat promisiunea făcută lui Grigoraş, care ieri a împlinit 44 de ani, şi va înscrie, primul gol fiindu-i dedicat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close