Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România a câştigat fără emoţii meciul amical cu Trinidad Tobago, scor 4-0

România a câştigat fără emoţii meciul amical cu Trinidad Tobago, scor 4-0

România a câştigat fără emoţii meciul amical cu Trinidad Tobago, scor 4-0
de M.T.    |    04 Iun 2013   •   22:53

Un hattrick al lui Ciprian Marica şi un autogol al adversarilor au adus echipei naţionale a României un succes fără emoţii în meciul amical cu Trinidad Tobago, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti.

A fost cea de-a 83 partidă pe banca naţionalei pentru Victor Piţurcă, acesta egalându-l astfel pe Anghel Iordănescu în clasamentul all-time al antrenorilor care i-au pregătit pe tricolori.

Piţurcă nu s-a putut însă bucura foarte mult pentru performanţa reuşită, cu câteva ore înaintea meciului primind o condamnare cu suspendare în dosarul "Valiza".

Din fericire pentru tehnicianul naţionalei, elevii săi nu i-au dat mai multe motive de supărare, România impunându-se clar în faţa unui adversar ambiţios, dar, în acelaşi timp, limitat şi rudimentar.

În absenţa jucătorilor de la Steaua şi a lui Adrian Mutu, Piţurcă a trimis pe teren o echipă în care veteranii Lobonţ, Goian, Raţ, Costin Lazăr, Torje, Bogdan Stancu şi Marica au evoluat alături de Măţel, Găman, Nicolae Grigore şi debutantul Chiţu, de la Viitorul Constanţa.

Cei aproximativ 10.000 de spectatori care au asistat la meci au aşteptat o jumătate de oră pentru deschiderea scorului, Marica înscriind în minutul 30 din apropiere, după ce, iniţial, portarul oapeţilor reuşise să respingă mingea trimisă de atacantul român.



×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close