Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Stoichiţă: Dacă ne uităm de jos la CFR Cluj, înseamnă că a meritat titlul

Stoichiţă: Dacă ne uităm de jos la CFR Cluj, înseamnă că a meritat titlul

Stoichiţă: Dacă ne uităm de jos la CFR Cluj, înseamnă că a meritat titlul
17 Mai 2010   •   12:50

Mihai Stoichiţă, încă antrenorul Stelei, a vorbit la finalul meciului câştigat de formaţia sa în faţa Universităţii Craiova, scor 2-0, despre ce le-a lipsit roş-albaştrilor pentru a câştiga titlul şi despre viitorul lui pe banca tehnică din Ghencea.

"O victorie meritată, dar cam tardivă. Trebuia să câştigăm alte meciuri, gen Vaslui. Apoi, alte sincope. Nu-mi ies din minte meciurile cu Alba Iulia sau FC Timişoara. Dacă eram mai atenţi, probabil am fi fost pe primul loc, dar nu ne-am jucat şansa cum a trebuit. Lipsa unui titlu în acest an se poate explica prin faptul că am ratat foarte mult", a declarat Stoichiţă.

Tehnicianul a mai adăugat că gruparea CFR Cluj merită totuşi titlul de campioană: "Dacă sunt pe primul loc, iar noi ne uităm de jos la ei, l-au meritat. Totuşi, aşa cum suntem, huliţi, am fi putut câştiga acest campionat".

"Ce-am suportat eu în seara asta nu cred că suporta prea multă lume. Am suportat până acum, mai suport o etapă şi mă voi gândi abia atunci dacă aş mai putea antrena Steaua şi în campionatul următor, dar am şi eu limitele mele", a spus Stoichiţă, sugerând apoi în conferinţa de presă că s-ar putea despărţi de Steaua: "Vreau să le transmit suporterilor care iubesc Steaua să-l sprijine pe viitorul antrenor. N-am niciun fel de supărare, sunt fericit că am fost aici".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mihai Stoichita Steaua Bucuresti
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close