Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Stoichiţă, oprit de jucători să-şi dea demisia. Patronul îl critică dur pe "Lippi"

Stoichiţă, oprit de jucători să-şi dea demisia. Patronul îl critică dur pe "Lippi"

Stoichiţă, oprit de jucători să-şi dea demisia. Patronul îl critică dur pe "Lippi"
Sursa foto: mihai stoichita
21 Feb 2010   •   17:30

Eşecul surprinzător înregistrat de Steaua pe teren propriu, sâmbătă, cu Ceahlăul, 1-3, a agitat spiritele în Ghencea. Antrenorul Mihai Stoichiţă a intenţionat, chiar, să îşi dea demisia după înfrângerea cu "lanterna roşie", dar a fost oprit de elevii săi la vestiar. Gigi Becali nu l-a iertat, însă, el criticându-l dur pe antrenor şi numindu-l principalul vinovat pentru eşec.
"Vă spun un secret. M-am gândit să-mi dau demisia, însă jucătorii m-au întors din drum. O să discut şi cu şefii clubului zilele următoare", a spus Stoichiţă după meci la gsptv.
Gigi Becali, nemulţumit de tactica lui Stoichiţă
"Petre Marin are 36 de ani, nu mai poate juca la fel ca înainte. Cu Piatra Neamţ nu ai nevoie de doi închizători, dar aveai nevoie de Toja, de un creator. Cine să creeze, Pleşan şi Ovidiu Petre? Echipa a fost prea defensivă. Tănase după zece minute trebuia schimbat, n-a jucat nimic. El a avut probleme cu dinţii, a luat antibiotice. Apoi, i-am luat pe fraţii Karamyan ca să foloseşti măcar unul, dar n-a jucat niciunul. Bun, au dat suporterii cu zăpadă, dar nu s-a pierdut meciul din cauza asta, ci fiindcă am jucat slab. Apoi, pentru ce ne-am zbătut să luăm fundaşi? Ca să joace Baciu? El şi Petre Marin trebuie să fie rezerve de lux. Îi reproşez lui Stoichiţă în primul rând că nu a jucat cu Karamyan. Dau bani degeaba?", a declarat Becali pentru sursa citată.
Steaua a pierdut meciul cu Ceahlăul cu scorul de 1-3, după ce a deschis scorul prin Kapetanos în minutul 14.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close