Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Stoichiţă vrea să îi readucă pe Pleşan şi Dayro Moreno la prima echipă. Panduru: "Nu-s pregătiţi"

Stoichiţă vrea să îi readucă pe Pleşan şi Dayro Moreno la prima echipă. Panduru: "Nu-s pregătiţi"

Stoichiţă vrea să îi readucă pe Pleşan şi Dayro Moreno la prima echipă. Panduru: "Nu-s pregătiţi"
Sursa foto: mihai stoichita
22 Sep 2009   •   13:43

Plecarea lui Cristiano Bergodi de la cârma Stelei şi venirea lui Mihai Stoichiţă le-ar putea redeschide lui Dayro Moreno şi Mihăiţă Pleşan drumul spre prima echipă. Exilaţi în Liga a II-a de Bergodi pe motive care ţineau de profesionalism şi de atmosfera din vestiar, cei doi au chiar şanse să fie incluşi în lot pentru meciul din Europa League cu olandezii de la Twente. Directorul sportiv al clubului, Basarab Panduru, are însă dubii că aceştia pot să facă faţă unui meci de asemenea încărcătură.
Mihăiţă Pleşan a fost trimis la satelitul clubului după un conflict deschis cu căpitanul echipei, Sorin Ghionea, negat iniţial de cei doi jucători. Mai mult, lui Pleşan i s-a redus salariul, iar în ultimele luni a jucat la Steaua II împreună cu un alt "renegat", Dayro Moreno. Columbianul s-a prezentat foarte târziu la lot, motiv pentru care a fost trimis la Steaua II imediat ce s-a întors în ţară.
Evenimentele recente de la Steaua, cu demiterea antrenorului Bergodi, le-ar putea fi benefice jucătorilor care nu excelează la atitudine profesionistă şi dedicaţie la antrenamente şi în joc. Astfel, Mihai Stoichiţă pare tentat să îi readucă pe cei doi la prima echipă cât de curând, poate chiar pentru meciul cu Twente Enschede. Şi mai important, Stoichiţă are şi susţinerea patronului pentru această decizie tehnică.
"Mihai, îţi spun sincer că ai mână liberă de la mine. Poţi să faci ce vrei. Când consideri că Pleşan te poate ajuta, poţi să-l iei din nou la prima echipă. Contează pe sprijinul meu în această decizie", ar fi spus Gigi Becali, potrivit prosport.
Panduru nu se implică, dar se îndoieşte
Vom avea un meci greu la Braşov, e o echipă care ar putea termina în primele 6. E una din cele mai puternice echipe de acum. Trebuie să trecem peste aceste momente în care jocul nu este incredibil. Stoichiţă va decide dacă Dayro Moreno şi Pleşan vor reveni la prima echipă. Eu unul nu cred că sunt pregătiţi, mai ales pentru meciul cu Twente", a încheiat Panduru, potrivit gsp.
Antena3.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close