Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tamaş a făcut scandal în vestiarul lui Dinamo ca să-l apere pe Moţi, trimis la echipa a doua

Tamaş a făcut scandal în vestiarul lui Dinamo ca să-l apere pe Moţi, trimis la echipa a doua

Tamaş a făcut scandal în vestiarul lui Dinamo ca să-l apere pe Moţi, trimis la echipa a doua
Sursa foto: gabi tamas cosmin moti
27 Mai 2009   •   19:12

Fundaşii centrali ai lui Dinamo, Gabriel Tamaş şi Cosmin Moţi nu sunt cele mai populare persoane din Ştefan cel Mare în acest moment. Acţionarii dinamovişti au fost foc şi pară după înfrângerea din meciul capital cu Unirea Urziceni şi au cerut trimiterea lui Moţi la Dinamo II. Tamaş s-a opus, însă, vehement, spunând de colegul său că a fost găsit vinovat în mod incorect.Tamaş se va întoarce în vară la Auxerre, rămânerea la Dinamo fiind în acest moment o utopie.
Gabi Tamaş vrea să plece de la Dinamo şi nimic nu pare în acest moment să îi poată schimba decizia. Internaţionalul român este nemulţumit de felul în care este tratat la Dinamo, conducătorii clubului lăudându-l în faţă dar criticându-l pe ascuns.
"În faţă mi se spune că sunt cel mai bun fundaş, pe la spate, din propriul vestiar, apar vorbe că stau doar în cârciumă la băutură. S-a uitat când am jucat cu dureri. M-am săturat de sforile pe care le trag unii şi alţii la echipă", le-ar fi spus Tamaş unor apropiaţi, potrivit gsp.
Nemulţumirile lui Tamaş au devenit şi mai puternice atunci când a văzut tratamentul aplicat colegului şi prietenului său Cosmin Moţi, care, în opinia sa, a fost batjocorit după ultimele meciuri.
"Lui Moţi i se spune că este unul dintre stâlpii echipei, iar acum se mai caută o victimă. Nu merită batjocorit!", s-a revoltat Tamaş, informează sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close