Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Veşti bune pentru Dinamo. FC Argeş pierde cu Oţelul, 0-2, şi nu joacă nimic!

Veşti bune pentru Dinamo. FC Argeş pierde cu Oţelul, 0-2, şi nu joacă nimic!

Veşti bune pentru Dinamo. FC Argeş pierde cu Oţelul, 0-2, şi nu joacă nimic!
Sursa foto: ionut badea
31 Mai 2009   •   19:58

Victorie echivalentă cu urcarea pe locul al 11-lea al Ligii I pentru echipa lui Petre Grigoraş, Oţelul Galaţi. Echipa moldoveană s-a impus cu uşurinţă în faţa unei echipe FC Argeş fără motivaţie şi semnalul cel mai important dat în urma acestui meci este pentru Dinamo, adversara din ultima etapă a piteştenilor. Oţelul s-a impus cu 2-0 în faţa echipei lui Ionuţ Badea, iar Dinamo va avea, probabil, un meci uşor la Piteşti în meciul de final al acestui sezon.
Oţelul a arătat aceeaşi faţă ofensivă în partida cu FC Argeş şi a început ca din tun meciul. Deşi "oţelarii" nu se mai bat pentru evitarea retrogradării şi stau liniştiţi în acest final de sezon, jucătorii echipei din Galaţi au găsit imediat o altă motivaţie. Densitatea mare de echipe cu punctaje apropiate la mijlocul clasamentului o poate duce pe Oţelul până pe locul al zecelea în Liga I în acest sezon,. iar această reuşită s-ar reflecta în veniturile de la Liga I pentru televizarea partidelor din sezonul viitor.
John Ike Ibeh a fost cel care a deschis scorul pentru Oţelul încă din minutul 13, cu o lovitură de cap după o centrare venită de pe partea stângă de la Sălăgean. Repede, situaţia a devenit şi mai favorabilă pentru gazde. În minutul 30, Bălaşa l-a faultat pe Paraschiv din postură de ultim apărător în propriul careu şi a făcut un dublu cadou echipei lui Grigoraş. Penalty şi cartonaş roşu, iar Marius Pena a transformat lovitura de la 11 metri. Incapabilă să pună probleme în doar nouă jucători de câmp, echipa din Piteşti s-a cantonat în apărare şi a fost "înghesuită" serios de gazde. Paraschiv, Rîpă şi Sălăgean au prins şuturi excepţionale dar portarul Boşneag a arătat că este într-o formă de zile mari şi a refuzat cu încăpăţânare să mai primească un gol. Şi, într-adevăr, portarul cunoscut pentru talentul său de a apăra lovituri de pedeapsă a reuşit să limiteze proporţiile scorului, nu că această reuşită a sa ar ajutat prea mult echipa argeşeană în clasament.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close