Antena 3 CNN Sport Off Sport „Animalul” Edmundo, trimis la închisoare pentru că a omorât trei oameni într-un accident rutier

„Animalul” Edmundo, trimis la închisoare pentru că a omorât trei oameni într-un accident rutier

„Animalul” Edmundo, trimis la închisoare pentru că a omorât trei oameni într-un accident rutier
15 Iun 2011   •   12:18

Justiţia braziliană decis încarcerarea fostului fotbalist Edmundo, acesta urmând să ispăşească o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare la care a fost condamnat în urma unui accident rutier mortal pe care l-a produs în 1995.

Edmundo Alves de Souza Neto a fost găsit vinovat de moartea a trei persoane într-un accident petrecut  la Rio de Janeiro, în decembrie 1995. În urma coliziunii, o femeie care îl însoţea pe jucător şi un cuplu care se afla într-o altă maşină au desedat, alte trei femei fiind de asemenea rănite.

Fostul fotbalist a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare, în regim de semilibertate, iar avocaţii lui şi-au înmulţit recursurile pentru a evita ispăşirea pedepsei. Unul dintre avocaţiilui Edmundo, Arthur Lavigne, a anunţat că va introduce o procedură pentru denunţarea încarcerării fostului fotbalist, apreciind că este caz este prescris.

Edmundo (40 de ani) a evoluat în cariera sa în Brazilia, Italia şi Japonia, iar caracterul său şi desele conflicte în care a fost implicat, pe teren şi în afara lui, i-au adus porecla de „Animalul”. Cea mai importantă performanţă obţinută în carieră este participarea la Cupa Mondială din 1998, competiţie la care naţionala auri-verde a jucat finala, pierdută în faţa Franţei.

×
Parteneri
Incendiu într-o hală cu produse petroliere, în Ploieşti
x close