Antena 3 CNN Sport Off Sport Mihai Neşu: Doar Dumnezeu mai poate să facă o minune în ce mă priveşte. Cum a fost primul an după accident

Mihai Neşu: Doar Dumnezeu mai poate să facă o minune în ce mă priveşte. Cum a fost primul an după accident

Mihai Neşu: Doar Dumnezeu mai poate să facă o minune în ce mă priveşte. Cum a fost primul an după accident
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    19 Feb 2013   •   22:19

Marele fotbalist Mihai Neşu, invitat special marţi la Antena 3, chiar în ziua în care împlineşte 30 de ani, a spus că aşteaptă ca Dumnezeu să facă o minune în cazul său.

"De când sunt aşa, parcă am început să cred mai mult în Dumnezeu şi atunci liniştea sufletească e mult mai mare. Doar El poate să facă o minune", a spus Neşu, marţi seară, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Fostul fotbalist a povestit apoi cât de greu i-a fost în primul an de la accidentul pe care l-a suferit în 2011 şi în urma căruia a rămas paralizat.

"În primul an a fost foarte greu. Şi în America am avut momente de cumpănă în care am fost deznădăjduit, aveam una din cele mai grave accidentări din cei care erau internaţi acolo", a spus Neşu.


Marele fotbalist Mihai Neşu, care astăzi împlineşte 30 de ani, a declarat că se simte onorat să fie invitatul special al lui Mihai Gâdea, marţi seară, la emisiunea Sinteza Zilei.

Mihai Gâdea i-a propus lui Mihai Neşu să fie directorul onorific al Antenei 3. Ce a răspuns fotbalistul

Citeşte şi Mihai Neşu Foundation a ajutat până acum 11 copii cu probleme medicale

Mihai Neşu, despre cea mai fericită şi cea mai grea zi din viaţa lui

Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale, în urma coliziunii cu un coleg de echipă. A fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală şi a fost operat imediat, iar de atunci continuă lupta pentru recuperarea lui şi din 2012 lupta pentru recuperarea celor aflaţi în aceeaşi situaţie.

Urmăreşte înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea"






×
Subiecte în articol: Mihai Nesu Sinteza Zilei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close