Mihai Neşu, despre cea mai fericită şi cea mai grea zi din viaţa lui

de M.Z.    |    19 Feb 2013   •   23:37
Mihai Neşu, despre cea mai fericită şi cea mai grea zi din viaţa lui Foto: Antena 3

Fostul fotbalist Mihai Neşu, invitat special la Sinteza zilei, marţi, în ziua în care împlineşte 30 de ani, a povestit care a fost cea mai fericită şi cea mai nefericită zi din viaţa lui.

Întrebat care a fost cea mai frumoasă zi din cei 30 de ani, Neşu a răspuns: "Cred că atunci când mi-am îndeplinit visul şi dorinţa pe care am avut-o de mic copil, să ajung să joc la Steaua".


Fotbalistul Mihai Neşu, invitat special marţi la Antena 3, chiar în ziua în care împlineşte 30 de ani, a spus că aşteaptă ca Dumnezeu să facă o minune în cazul său.

Mihai Gâdea i-a propus lui Mihai Neşu să fie directorul onorific al Antenei 3. Ce a răspuns fotbalistul

Mihai Neşu, care astăzi împlineşte 30 de ani, a declarat că se simte onorat să fie invitatul special al lui Mihai Gâdea, marţi seară, la emisiunea Sinteza zilei.

Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale, în urma coliziunii cu un coleg de echipă. A fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală şi a fost operat imediat, iar de atunci continuă lupta pentru recuperarea lui şi din 2012 lupta pentru recuperarea celor aflaţi în aceeaşi situaţie.

Citeşte şi Mihai Neşu Foundation a ajutat până acum 11 copii cu probleme medicale
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close