Antena 3 CNN Sport Off Sport Mihai Neşu, despre cea mai fericită şi cea mai grea zi din viaţa lui

Mihai Neşu, despre cea mai fericită şi cea mai grea zi din viaţa lui

Mihai Neşu, despre cea mai fericită şi cea mai grea zi din viaţa lui
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    19 Feb 2013   •   23:37

Fostul fotbalist Mihai Neşu, invitat special la Sinteza Zilei, marţi, în ziua în care împlineşte 30 de ani, a povestit care a fost cea mai fericită şi cea mai nefericită zi din viaţa lui.

Întrebat care a fost cea mai frumoasă zi din cei 30 de ani, Neşu a răspuns: "Cred că atunci când mi-am îndeplinit visul şi dorinţa pe care am avut-o de mic copil, să ajung să joc la Steaua".


Fotbalistul Mihai Neşu, invitat special marţi la Antena 3, chiar în ziua în care împlineşte 30 de ani, a spus că aşteaptă ca Dumnezeu să facă o minune în cazul său.

Mihai Gâdea i-a propus lui Mihai Neşu să fie directorul onorific al Antenei 3. Ce a răspuns fotbalistul

Mihai Neşu, care astăzi împlineşte 30 de ani, a declarat că se simte onorat să fie invitatul special al lui Mihai Gâdea, marţi seară, la emisiunea Sinteza Zilei.

Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale, în urma coliziunii cu un coleg de echipă. A fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală şi a fost operat imediat, iar de atunci continuă lupta pentru recuperarea lui şi din 2012 lupta pentru recuperarea celor aflaţi în aceeaşi situaţie.

Citeşte şi Mihai Neşu Foundation a ajutat până acum 11 copii cu probleme medicale




×
Subiecte în articol: Mihai Nesu Sinteza Zilei
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close