Antena 3 CNN Sport Off Sport Preşedintele lui Napoli a făcut scandal la stabilirea programului din Serie A

Preşedintele lui Napoli a făcut scandal la stabilirea programului din Serie A

Preşedintele lui Napoli a făcut scandal la stabilirea programului din Serie A
28 Iul 2011   •   10:11

Preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, este unul dintre cele mai excentrice personaje din fotbalul italian. Ultima dovadă  a oferit-o cu ocazia stabilirii ţinatrului din Serie A pentru sezonul 2011-2012.

 
Nemulţumit de faptul că echipa pe care o conduce va juca împotriva numelor mari ale campionatului după meciurile de Liga Campionilor, De Laurentiis a părăsit extrem de nervos studioul celor de la Sky, în care avea loc ceremonia, şi. în cel mai pur stil italian, a acuzat jocurile de culise care au ca scop stoparea formaţiei de lângă Vezuviu.
 
Totul a fost făcut împotriva noastră. Mă gândesc să revin la cinema. Îmi este ruşine că sunt italian, vreau să-mi schimb cetăţenia”, a tunat De Laurentiis, care, alături de fratele său, este implicat şi în industria cinematografică.
 
După ce a mai lansat câteva vorbe mai puţin ortodoxe la adresa oficialilor Federaţiei italiene, preşedintele celor de la Napoli a oprit un necunoscut cu un scooter şi părăsit alături de acesta locul unde avea loc tragerea la sorţi.
 

×
Subiecte în articol: Napoli Serie A scandal tragere la sorti
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close