Antena 3 CNN Sport Tenis Nick Bollettieri, fostul antrenor de tenis al Mariei Sharapova şi al surorilor Williams, a anunţat că vestea morţii sale este falsă

Nick Bollettieri, fostul antrenor de tenis al Mariei Sharapova şi al surorilor Williams, a anunţat că vestea morţii sale este falsă

Nick Bollettieri, fostul antrenor de tenis al Mariei Sharapova şi al surorilor Williams, a infirmat vestea morţii sale printr-o postare pe Twitter în care a anunţat că ştirile despre moartea sa sunt false.

Nick Bollettieri, fostul antrenor de tenis al Mariei Sharapova şi al surorilor Williams, a anunţat că vestea morţii sale este falsă
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Cojoianu    |    21 Noi 2022   •   13:26

Mai multe publicaţii au anunţat că legendarul antrenor Nick Bollettieri s-a stins din viaţă, după ce fiica sa, Angelique Bollettieri, a postat un mesaj prin care anunţa că tatăl său se află pe patul de moarte.

"Tata este aproape de tranziţia către un nou loc. Vă rugăm să vă rugaţi pentru el. Te iubim, tati!", a scris Angelique Anne Bolletteri într-o postare pe Facebook.

În scurt timp de la postare, numeroase publicaţii au anunţat că antrenorul s-a stins din viaţă.

Ulterior, însă, IMG Academy Tennis a publicat pe Twitter un mesaj al antrenorului Nick Bollettieri prin care acesta anunţa că ştirile referitoare la moartea sa sunt false.

Nick Bollettieri a ajutat la modelarea jucătorilor Andre Agassi, Jim Courier, Monica Seles, surorile Williams și Maria Sharapova.

Antrenorul a practicat tenisul în liceu. În afară de o carieră ilustră de antrenor, Bollettieri a scris o carte în care a aprofundat diverse aspecte tehnice ale jocului.

Cariera sa de antrenor a început la Dorado Beach Hotel din Puerto Rico în anii '60, înainte de a-și înființa propria academie un deceniu mai târziu, în 1978.

Academia de tenis Nick Bollettieri a fost prima de acest gen când a fost înființată în Florida (Bradenton), deoarece înainte de existența ei, jucătorii de tenis nu aveau un astfel de loc unde să poată să învețe și să își îmbunătățească jocul.

La mai puțin de un deceniu de la înființare, academia a fost vândută către IMG.

×
Subiecte în articol: Nick Bollettieri Maria Sharapova
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close