Știri Antena 3 CNN din Noiembrie 2020 | Pagina 86

Știri Antena 3 CNN din Noiembrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 86

2128 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    03 Noi, 20:51
    Profesorul Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, a declarat, marți, în interviul exclusiv acordat jurnalistei Antena 3 Adina Anghelescu că un cutremur puternic se poate produce oricând în România. Recent, directorul onorific al INFP, Gheorghe Mărmureanu, a afirmat că cel puțin până în 2040 ar trebui să stăm liniștiți în privința unui seism puternic în România.
    mircea radulian infp cutremur vrancea

    Profesorul Mircea Radulian: Din păcate, un cutremur puternic poate să se producă oricând în România

  • Politică
    03 Noi, 20:45
    Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, cere Guvernului Orban redeschiderea de urgență a restaurantelor, cafenelelor, barurilor, dar şi a altor unităţi de alimentaţie publică la minimum 50% din capacitate. Acestea ar trebui să fie redeschise cu respectarea normelor de siguranţă sanitară, decizie care va fi luată în funcţie de situaţia de la nivel local.
    psd redeschidere restaurante pandemie covid 19

    PSD cere Guvernului Orban redeschiderea de urgenţă a restaurantelor, cafenelelor şi barurilor

  • Actualitate
    03 Noi, 20:30
    La aproape 24 de ore de la atacul terorist din capitala Austriei, Serviciul Român de Informații a transmis, marți, un mesaj prin care subliniază că tragicul eveniment din Viena este un avertisment că orice stat din Europa poate reprezenta o ţintă.
    sri atac terorist viena

    SRI, anunț privind amenințarea teroristă în România

x close