Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, campanie electorală pentru PNL la conferința de presă: "PSD a falimentat sistemul de sănătate"

Klaus Iohannis, campanie electorală pentru PNL la conferința de presă: "PSD a falimentat sistemul de sănătate"

Klaus Iohannis a lansat, marți seară, un nou atac la PSD. Șeful statului a afirmat că social-democrații au avut o politică sanitară foarte proastă, lucru care s-ar răsfrânge și asupra situației actuale în care se află România. Iohannis spune că PNL este singurul partid care poate să reformeze acest domeniu.

Klaus Iohannis, campanie electorală pentru PNL la conferința de presă: "PSD a falimentat sistemul de sănătate"
de Gabriel Dano    |    03 Noi 2020   •   18:52

"Explicațiile se găsesc, fără a fi mare specialist, în trecutul nostru mai recent. Nu vreau să fac acum din asta o polemică politică, dar știți că din ultimii 30 de ani, 20 și ceva de ani România a fost condusă de PSD care a avut o politică sanitară foarte proastă. Asta este o realitate.

Drept pentru care sănătatea publică nu este la un nivel bun, la foarte mulți parametri de sănătate publică suntem în coada clasamentului. Este trist, dar este adevărat. Din acest motiv, am spus încă de la începutul primului meu mandat că trebuie să punem un accent mult mai mare pe prevenție, educație, pe programe naționale care conduc în timp la o stare de sănătate a populației îmbunătățită.

Deocamdată, nu am ajuns acolo unde ne dorim. De aceea e nevoie de o reformă profundă în domeniul sănătății și de aceea este nevoie de un alt tip de guvernare decât am avut în ultimii 30 de ani. Pot să vă spun că PNL e singurul partid care poate să vină cu o altă politică, care poate să implementeze o reformă autentică, împreună cu o largă majoritate în Parlament, care se va forma după alegeri.

Nu putem continua sistemul falimentar construit de PSD. Da, vom reuși și vom avea date mai bune la sănătate publică", a spus Klaus Iohannis", în conferința de presă organizată, marți, la Palatul Cotroceni.

×
Subiecte în articol: PNL Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close