Antena 3 CNN Politică Mircea Titus Dobre (PRO România): Bolşevicii din PNL nu duc o luptă politică, ci luptă împotriva României

Mircea Titus Dobre (PRO România): Bolşevicii din PNL nu duc o luptă politică, ci luptă împotriva României

Deputatul PRO România Mircea Titus Dobre i-a numit "bolşevici" pe liderii liberali şi i-a acuzat de distrugerea mediului privat după ce presa a semnalat că voucherele de vacanţă ar putea să nu se mai acorde din 2021.

Mircea Titus Dobre (PRO România): Bolşevicii din PNL nu duc o luptă politică, ci luptă împotriva României
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    03 Noi 2020   •   20:00

Voucherele au fost acordate bugetarilor începând din 2018 iar pe baza lor beneficiarii puteau achiziţiona servicii turistice în unităţile afiliate din industria ospitalităţii.

Perspectiva ca această industrie să rămână şi fără această sursă de finanţare l-a determinat să reacţioneze pe deputatul PRO România:

"PNL anulează orice posibilitate de a se mai acorda vouchere de vacanță, de la 1 ianuarie 2021. M-am zbătut pentru introducerea lor, în 2017, am obținut-o, chiar dacă bătălia pe care am dus-o atunci, pentru a sprijini turismul românesc și economia României, m-a costat scump. Acum, împreună cu echipa PRO România, am încercat, de la începutul anului, să introducem acele amendamente în lege care să facă posibilă acordarea voucherelor și de la 1 ianuarie 2021, dar și creșterea valorii lor, precum și extinderea la mediul privat, cu posibilitatea de a se deduce cheltuielile (...)Toate acestea sunt eliminate de PNL, în cel mai pur stil comunist, prin blocarea mediului privat. Probabil au uitat că liberalismul presupune susținerea afacerilor private", a scris Mircea Titus Dobre într-o postare pe Facebook.

"Lupta aceasta nu este politică. Este o luptă împotriva României. O luptă împotriva afacerilor din mediul privat și împotriva poporului român, dusă în acest fel, este un război declarat nouă, tuturor românilor, și României - despre care, dacă ați fost atenți, unii membri PNL au ținut să declare, în mai multe rânduri, că va deveni, inevitabil, stat falimentar.Nu-i pot numi liberali, pentru simplul motiv că arată, la fiecare pas, că sunt bolșevici! Doar bolșevicii distrug mediul privat, în mod deliberat", a concluzionat deputatul PRO România.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close