Antena 3 CNN Alegeri SUA 2020 Mihai Gâdea, transmisiune specială din SUA. Detalii-cheie despre confruntarea Trump - Biden

Mihai Gâdea, transmisiune specială din SUA. Detalii-cheie despre confruntarea Trump - Biden

Mihai Gâdea a prezentat, marți, la Antena 3, informații de ultimă oră despre cea mai importantă bătălie politică a lumii, alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Antena 3, partener CNN International, este singura televiziune de știri din România care are corespondenți la Washington.

Mihai Gâdea, transmisiune specială din SUA. Detalii-cheie despre confruntarea Trump - Biden
de Dan Gabor    |    03 Noi 2020   •   17:30

Mihai Gâdea ne prezintă, în direct la Antena 3, cele mai importante informații, jocurile de culise și ne pune în legătură directă cu oamenii de acolo, cu românii aflați în Statele Unite și cu cei mai importanți analiști.

"Este spectaculos ce se întâmplă în momentul de față în Washington. A început ziua foarte devreme, la 5-6 dimineața deja era zumzet în Washington. A fost foarte interesant ce s-a întâmplat până acum pentru că președintele Donald Trump a intrat aproape jumătate de oră pe telefon la Fox News în această dimineață.

A încercat să explice încă o dată audienței acestui post de televiziune, în mare parte republicană, faptul că are o șansă mare să câștige, a transmis mesaje către cei din Florida, din Texas, din Pennsylvania, state cheie - dacă pierde oricare dintre ele, a pierdut cel de-al doilea mandat, motiv pentru care a fost foarte important să încerce încă o dată să transmită un mesaj de forță, un mesaj de încredere, un mesaj că va învinge.

Și fostul vicepreședinte Joe Biden a mers, de asemenea, în Pennsylvania și chiar în aceste momente vorbește cu o mulțime care este adunată acolo pentru a le da același mesaje, Pennsylvania fiind un stat foarte important în această bătălie", a spus Mihai Gâdea.

Rezultatul alegerilor ar putea să aducă, însă, proteste violente la Washington, motiv pentru care autoritățile americane au luat măsuri speciale

"Există grupări extremiste care sunt monitorizate în aceste zile și care plănuiesc astfel de atacuri. Cel mai probabil scenariu este că în condițiile în care va ieși unul dintre cel doi, gruparea extremistă ce i se opune ar putea să iasă în stradă. La Casa Albă nu poți să ajungi, sunt mașini de poliție, sunt mașini ale Secret Service, dar azi noapte s-a ridicat un gard de sârmă în jurul Casei Albe tocmai pentru a o proteja în condițiile în care lucrurile vor degenera", a adăugat Mihai Gâdea.

 

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea Antena 3 cnn
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close