Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, replică pentru Guvernul Orban: "Dragi bunici, PNL nu v-a dat nici pensiile conform legii, dar a scăzut tarifele la telefonia fixă. Serios?”

Victor Ponta, replică pentru Guvernul Orban: "Dragi bunici, PNL nu v-a dat nici pensiile conform legii, dar a scăzut tarifele la telefonia fixă. Serios?”

Victor Ponta, președintele PRO România, a postat, marţi, pe reţelele de socializare un mesaj dur la adresa Guvernului Orban care şi-a a atribuit măsura de reducere a tarifelor pentru telefonia fixă pe motiv că vine în sprijinul bunicilor noştri.

Victor Ponta, replică pentru Guvernul Orban: "Dragi bunici, PNL nu v-a dat nici pensiile conform legii, dar a scăzut tarifele la telefonia fixă. Serios?”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    03 Noi 2020   •   19:15

După ce deputatul PNL Pavel Popescu a anunţat într-o postare pe Facebook că guvernul PNL a venit în sprijinul bunicilor noştri care mai folosesc telefonia fixă, cu o reducere de 30% a tarifelor, Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook în care spune:

"Dragi Bunici,

PNL nu v-a dat nici pensiile conform legii, nici nu a marit alocatiile nepotilor, nici nu avem mai multe teste Covid 19, nici mai multe paturi la terapie intensiva!

Dar PNL a scazut tarifele la telefonia fixa? Serios?”.

Măsura reducerilor tarifelor la telefonia fixă este de fapt realizată pe baza Directivei UE 2018/1972 care prevede instituirea de tarife maxime de terminare a apelurilor la puncte mobile, respectiv la puncte fixe, unice la nivelul Uniunii Europene, până cel târziu la 31 decembrie 2020.

Deputatul PNL Pavel Popescu a atribuit această masură Guvernului PNL

"Știu că pentru majoritatea dintre noi telefonul fix nu mai este la modă dar mulți dintre bunicii noștri nu pot renunța atât de simplu la acesta.

Pentru ei, începând de ieri, 1 Noiembrie 2020, Guvernul PNL (prin ANCOM) a scăzut tarifele la toate apelurile efectuate de pe telefoanele fixe cu 30%”, a menţionat, Popescu, luni, într-o postare pe Facebook.

Popescu spune că guvernul PNL are în vedere şi telefonia 5G

"Pentru tineri cât și pentru noi ceilalți, împreună cu piața de telecom, pregătim pachete legislative care vor duce la o tranziție rapidă spre servicii de date și telefonie mobilă de ultimă generație (5G)”, a încheiat Pavel Popescu, postarea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Guvernul Orban Victor Ponta PRO România
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close