Antena 3 CNN Timp liber Film Doliu în cinematografia românească. Una dintre actrițele generațiilor trecute a încetat din viață

Doliu în cinematografia românească. Una dintre actrițele generațiilor trecute a încetat din viață

Doliu în cinematografia românească. Una dintre actrițele generațiilor trecute a încetat din viață
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    18 Dec 2016   •   15:59

Actrița româncă Flavia Buref a murit la vârsta de 82 de ani, a anunțat Virgil Niţulescu, fost manager al Muzeul Naţional al Ţăranului Român, potrivit Libertatea.ro.

„S-a prăpădit una dintre cele mai fermecătoare actrițe ale cinematografiei naționale: Flavia Buref. A debutat când avea 23 de ani, în ”Dincolo de brazi”. Ultimul film în care a părut a fost ”Nu filmăm să ne amuzăm”, când avea 40 de ani. S-a stins ieri (sâmbătă -n.r.), la 82 de ani. Dumnezeu să o odihnească!”, este mesajul trist transmis de Virgil Niţulescu, fost manager al Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Flavia Buref a făcut parte din Generația de Aur a cinematografiei românești, avându-i colegi în timpul studenției pe marii actori Amza Pelea, Draga Olteanu Matei, Constantin Rautki, Silviu Stănculescu, Silvia Popovici, Sanda Toma, Victor Rebenciuc, Gheorghe Cozorici, George Constantin și Mircea Albulescu.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close