Antena 3 CNN Timp liber Film Roxana Lupu, actrița care o interpretează pe Regina Maria: „În fața unui astfel de personaj trebuie să fii umil”

Roxana Lupu, actrița care o interpretează pe Regina Maria: „În fața unui astfel de personaj trebuie să fii umil”

Roxana Lupu, actrița care o interpretează pe Regina Maria: „În fața unui astfel de personaj trebuie să fii umil”
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
23 Noi 2019   •   14:43

Roxana Lupu, actrița care a interpretat-o pe Regina Maria, supranumita regina soldat, mama tuturor românilor, a fost invitata Florentinei Fântânaru la ”De-a viața Ascunselea”.

Pe lângă rolul Reginei Maria din pelicula ”Maria, Regina României”, actriţa Roxana Lupu i-a cucerit pe englezi interpretând un alt personaj cu sânge albastru și anume, pe regina Elisabeta aII-a a Marii Britanii.

Pentru aceste personaje, Roxana s-a documentat foarte mult și a încercat să empatizeze cât mai mult cu reginele care au ținut prima pagină a lumii moderne și a ziarelor vremii.

„Regina Maria a fost o regină total atipică. A fost foarte conectată cu oamenii simpli. Simțământul că trebuie să fie aproape de oameni și să-i ajute a fost foarte pregnant. Am avut o anumită sfială în fața ei. În fața unui astfel de personaj trebuie să fii umil. Trebuie să studiezi foarte mult, să știi foarte bine acea perioadă istorică. În momentul în care ai acești piloni, lași minunea să se întâmple pe platou. Când te-ai pregătit foarte bine, lași totul și poți trăi dincolo de concret și de real”, a mărturisit Roxana Lupu.

×
Subiecte în articol: regina maria De-a viața ascunselea
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close