Badea: Mi se pare mai grav să primeşti mesaje direct de la Dumnezeu decât să te crezi Napoleon

de A.M.P    |    16 Ian 2013   •   12:47
Badea: Mi se pare mai grav să primeşti mesaje direct de la Dumnezeu decât să te crezi Napoleon Foto: Antena 3

Mircea Badea a comentat în ediţia de marţi seara a emisiunii "În gura presei", de la Antena 3, declaraţia unui senator PSD, "receptaculul mesajului divin", cu privire la bugetul pentru acest an.

Senatorul PSD Nicula a intrat "În gura presei" după ce a afirmat că "Dumnezeu însuşi" i-ar fi dat o idee cu privire la bugetul pentru Biserici.

"Pentru biserici avem întotdeauna amendamente. Ideea mi-a venit de la Dumnezeu însuşi", a declarat, marţi, senatorul PSD Cosmin Nicula.

"Ce e în neregulă cu această afirmaţie a unui reprezentant al poporului, de la PSD? (...) Cumva te întrebi cu ce se ocupă Dumnezeu. Iată cu ce se ocupă! Ne spune Nicula de la PSD. Îi trimitea idei în cap. El ştie, el comunică cu Dumnezeu. Sunt oameni care dacă se cred Napoleon, îi duci să-i tratezi. Dar pe ăştia care primesc mesaje de la Dumnezeu, n-ar trebui, n-ar avea nevoie? Mi se pare mai grav să primeşti mesaje direct de la Dumnezeu decât să te crezi Napoleon", este de părere Badea.


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "ÎN GURA PRESEI" DE LA ANTENA 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close