Antena 3 CNN Timp liber Fun Cum au fost surprinşi aceşti doi ANGAJAŢI după ce toată lumea a plecat de la birou. "Am văzut TOTUL de la barul de peste stradă"

Cum au fost surprinşi aceşti doi ANGAJAŢI după ce toată lumea a plecat de la birou. "Am văzut TOTUL de la barul de peste stradă"

Cum au fost surprinşi aceşti doi ANGAJAŢI după ce toată lumea a plecat de la birou. "Am văzut TOTUL de la barul de peste stradă"
de P.I.    |    03 Feb 2015   •   11:06

Un angajat extrem de serios şi bine văzut de şefii săi şi o tânără domniţă, uşor trecută peste 20 de ani, au fost protagoniştii unui film pentru adulţi, fără voia lor.

Scenele au fost filmate de la barul care se afla peste stradă de clădirea de birouri din Christchurch. "Luminile erau aprinse şi se vedea clar că nu mai este nimeni la birou în afară de ei. S-au dezbrăcat şi şi-au împlinit toate fanteziile, fără să îşi dea seama că erau priviţi cu atâta interes de toţi clienţii barului", a declarat patronul.



Mai mult, despre bărbat s-a aflat că era căsătorit şi fusese recent promovat, iar tânăra era într-o relaţie serioasă, şi urma să se căsătorească.

După ce imaginile au apărut pe internet, iar mai apoi în ziarele locale din Noua Zeelandă, tânăra şi-a şters contul de Facebook, şi atât ea, cât şi partenerul ei nu au mai venit la muncă marţi dimineaţa.



×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close