Doi elefanți au scăpat de la circ și au plecat la plimbare pe străzile unui mare oraș din Rusia (VIDEO)

24 Ian 2020   •   20:07
Doi elefanți au scăpat de la circ și au plecat la plimbare pe străzile unui mare oraș din Rusia (VIDEO) foto- Pexels

Doi elefanți au fost văzuți plimbându-se nestingheriți pe străzile unui mare oraș din Rusia, printre prietoni și mașini, după ce au scăpat de la circ. 

Elefanții Karla și Ranni aparțin unei companii italienești care a susținut o serie de spectacole de circ în Ekaterinburg, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Când trupa a încercat să bage animalele într-un camion pentru a se îndrepta către următoarea lor destinație, acestea au opus rezistență și au plecat la plimbare prin zăpadă. Reprezentanții circului au spus că Ranni s-a oprit la scurt timp, însă Karla a ținut neapărat să facă un tur al orașului. 

În video-urile realizate de martori se observă încercările zadarnice ale unui localnic de a-l face pe elefantul aventuros să se oprească.

În cele din urmă, zeci de oameni au intervenit pentru a pune capăt excursiei prin oraș a Karlei, iar aceasta s-a lăsat, în cele din urmă, condusă înapoi spre camion. 

"Elefanții au vrut să încerce noi experiențe înainte de lunga lor călătorie și le-a ieșit", au spus reprezentanții circului. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close