Antena 3 CNN Timp liber Fun După ce au pierdut un pariu cu Flavia și Amalia, Răzvan și Dani au renunțat la pantaloni, în direct, și toți au râs cu lacrimi - VIDEO

După ce au pierdut un pariu cu Flavia și Amalia, Răzvan și Dani au renunțat la pantaloni, în direct, și toți au râs cu lacrimi - VIDEO

o_1c46qlkkk1lhb2gu5qelt67k6n.jpg
Foto: captură Antena 1
de S.T.    |    19 Ian 2018   •   11:06

În ultima zi din cele două săptămâni în care emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 s-a filmat în mall Promenada, cei doi matinali au fost protagoniștii unui moment pe cât de surprinzător, pe atât de amuzant.

Convinși de faptul că vor reuși fără nicio problemă să le învingă pe Flavia și Amalia la o partidă de biliard, Răzvan și Dani au acceptat fără să clipească provocarea fetelor. Culmea însă, fetele s-au dovedit experte în acest joc și au ieșit și învingătoare.

Cum pariul a fost pierdut, Răzvan și Dani au fost nevoiți să se țină de cuvânt, drept urmare au apărut în boxeri, fără pantaloni pe ei, la -3 grade Celsius, pe patinoarul din mall Promenada.

Și asta nu e tot, cei doi au fost nevoiți să facă și un mic moment artistic, câteva mișcări de patinaj, spre amuzamentul tuturor.

„Emisiunea asta este plină de învățături și învățăminte(...). Așa că, dacă ai pierdut un pariu, fii cu obraz subțire și joacă până la capăt. Din nefericire pentru noi în tot weekendul ăsta în care vom fi ciuca bătăii pentru prietenii nostri, vom face turul rușinii”, a fost anunțul pe care Dani l-a făcut înainte de a defila pe patinoar purtând doar lenjerie intimă și un pulover roșu.

„De acum înainte ne va fi învățare de minte să nu mai facem nici măcar cel mai sigur pariu. Dacă ne gândim să facem un pariu când cineva zice că va cădea Luna, noi știm că nu mai facem”, a concluzionat Dani.

După aceaste peripeții de neuitat, Răzvan și Dani împreună cu întreaga echipă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” se vor întoarce, începând de luni, 22 ianuarie, într-un nou studio de filmări care va fi unul special, o noutate pentru ce înseamnă televziune în România.

Matinalii de la Antena 1 vor intra în casă nouă cu mult entuziasm și energie într-un studio 100% modular, ceea ce înseamnă că totul se poate schimba la 180 de grade într-un timp foarte scurt, mai puțin de 10 minute.

×
Subiecte în articol: Razvan si Dani Flavia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close