Antena 3 CNN Timp liber Fun Ilie Năstase apare într-o animaţie de Crăciun realizată de Adidas, alături de Snoop Dogg şi alte vedete ale sportului

Ilie Năstase apare într-o animaţie de Crăciun realizată de Adidas, alături de Snoop Dogg şi alte vedete ale sportului

Ilie Năstase apare într-o animaţie de Crăciun realizată de Adidas, alături de Snoop Dogg şi alte vedete ale sportului
de M.T.    |    04 Dec 2012   •   16:00

Ilie Năstase face parte dintre vedetele din lumea sportului care apar într-o animaţie de Crăciun realizată de Adidas şi în care personajul principal îi aparţine celebrului rapper american Snoop Dogg.

Spotul care durează aproape 4 minute şi jumătate se numeşte "The Cautionary Tale of Ebenezer Snoop" şi este o adaptare a poveştii lui Charles Dickens, în care personajul este Ebenezer Scrooge.

În animaţia realizată de J.J. Sedelmaier, creatorul personajelor Beavis şi Butthead, rapper-ul american devine Ebenezer Snoop şi este ajutat să redescopere magia sărbătorilor cu ajutorul fantomelor Crăciunului trecut, Stan Smith, a Crăciunului prezent, David Beckham, şi a Crăciunului viitor, Rita Ora şi Derrick Rose.

Ilie Năstase apare pentru câteva secunde, la o petrecere unde joacă tenis de masă cu Stan Smith, jucător pe care l-a învins de două ori în finala Turneului Campionilor, dar în faţa căruia a pierdut ultimul act de la Wimbledon în 1972.

În animaţie mai apar şi alte nume importante din sport, precum jucătorul de tenis Andy Murray, campionul la skateboard Mark Gonzales sau jucătorul de baschet Dwight Howard.



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close